Anne Hathaway otsustas veganlusest loobuda, sest ei tundnud ennast selle ajal ei tugeva ega tervislikuna. Ta hakkas veganiks 2011. aastal, kui osales filmis "Pimeda rüütli tagasitulek" ja proovis filmivõtete jaoks kaalu langetada. Ta oli vegan umbes kolm aastat, kuni filmini "Tähtedevaheline", mida filmiti Islandil. Seal olles tundis ta tungivat soovi proovida restoranis kala süüa. Järgmisel päeval tundis ta end märgatavalt paremini ja lõpetas veganiks olemise.

Natalie Portman lõpetas veganluse raseduse ajal, kuulates oma keha ja süües mune ning piimatooteid. Peale rasedust otsustas ta uuesti vegan eluviisi kasuks ja ta on kinnitanud, et nii tema kui ka ta lapsed söövad ainult taimset toitu.

Kristen Bell loobus samuti veganlusest oma esimese raseduse ajal. Ta tundis, et ta keha vajab rohkem kaloreid, sest ta käis tööl ja see väsitas teda. Hetkel sööb Kristen taimetoitu, ehkki ta toetab väga veganlust, mis on tema arvates imeline viis elamiseks ja sellel on positiivsed mõjud organismile. Samuti on see tema sõnul hea keskkonnale.

Ellen DeGeneres otsustas vegan eluviisi kasuks 2008. aastal eetiliste põhjuste pärast ja selleks, et tal oleks rohkem energiat. Kuid sel aastal avaldas ta oma stand-up komöödias "Relatable", et ta oli kaheksa aastat vegan, kuid nüüd enam mitte. Ilma ühegi põhjuseta otsustas ta üks hetk uuesti hakata sööma kala ja vabapidamises olevate kanade mune.

Zooey Deschanel proovis järgida oma vanema õe eeskuju, kes on tulihingeline vegan, kuid ta ei suutnud. Zooeyl on lihtsalt nii palju muid allergiaid, näiteks soja ja nisu vastu, et isegi veganrestoranis oli tal pea võimatu süüa. Samuti on ta öelnud, et on võimatu olla gluteenitalumatusega vegan.

Waka Flocka Flame alustas samuti veganlusega selleks, et kilosid kaotada. Ta suutis olla mõned aastad vegan, kuid eelmisel aastal ütles ta, et on sellest loobunud. Põhjuseks toob ta selle, et rahvas ei suhtunud sellesse hästi ja veganeid pigem kardeti. Neid võrreldakse politseiga. Ta sööb siiani taimetoidupõhist sööki, kuid teeb erandi kalale. Ta on arvamusel, et vegandieet muutis ta üleüldiselt targemaks sööjaks ja tarbijaks.

Derek Hough oli vaid mõni nädal vegan, mis mõjus talle hästi. Ta tundis end rohkem energilisemana ja ta näonahk muutus paremaks. Samuti oli tema elukohas mitmeid häid vegan söögikohti. Kuid mõne nädala pärast otsustas Derek oma ihadele järele anda ja hakkas uuesti liha sööma. Ta jõudis järeldusele, et tahab süüa just kõiki neid asju, mille järele tal isutab.

Allikas: INSIDER