Olen üksik mees, kes aeg-ajalt ikkagi püüab natuke ka Tinderisse vaadata (kuigi minusuguse peletise jaoks on tegu täiesti kasutu rakendusega, aga see on teine teema). Mind on alati tugevalt ärritanud teatud tüüpi Tinderi profiilid. Nüüd sattusin sellise jaburuse väga selge näite otsa, mistõttu mõtlesin, et tulen siia ja küsin naiste käest nõu — head naised, mida tuleb välja lugeda sellisest Tinderi profiilist:

“Kui Sa tahaksid oma vaba aega vahel minuga veeta, siis oleks see hiiglama vahva. Kui sa otsid püsi- või üheöösuhet/salajast armukest, siis mina see ei ole. Mul on imeline kaasa ja pere ja üksjagu tegemist.

Mõnus jalutuskäik, mõni üritus, pidada maha pikki vestlusi, kallistada, teineteise lähedust nautida. Või mida iganes ägedat meil pähe tuleb. Hindan ausust, avatust, tegutsemist tunde järgi, tervislikke eluviise, uudishimulikkust, detaile, väikeseid suuri rõõme.”

Head naised! Mida see ülaltoodud inimene nüüd öelda soovib? Ma olen sarnase alatooniga profiile näinud kümneid. Aga kunagi varem ei ole need olnud nii otseselt omavahel konflikts — jah, on öeldud, et ei soovita suhet, vaid “vestluskaaslast”, aga niisugust totaalselt endale vasturääkivat profiili pidin lihtsalt siia jagama tulema.

Et kui keegi ei saa aru, mida ma mõtlen absurdi all, siis — see naine ei soovi üheöösuhet ega salajast armukest, aga tal on mees olemas, kuid tahab kedagi muud peale oma mehe, keda “kallistada” ja kelle “lähedust nautida”? Naine hindab ausust ja avatust — aga samal ajal… otsib teise mehe naisena endale Tinderist “kallistuskaaslasi”?

Kas tegemist on mingisuguse äärmusliku tundeinimesega, kes elab “avatud abielu” põhimõtete järgi? Et tema mees teab (ausus ju), et naisele meeldib ka teisi mehi kallistada ja teiste meeste lähedust nautida? Aga lõpuks tuleb ikka “oma mehe” juurde tagasi? Midagi niisugust? Või mis teie arvate?