Seega, miks mitte loota oma lastele, sest nemad ju teavad, mis täna popp ja noortepärane on? Just seda 56aastane üksikisa, Jeff Saville tegigi, kui teda ootas ees kohting ja ta otsustas küsida moenõu oma 19aastaselt tütrelt.

Nelja tütre isa, Jeff polnud kindel, mida ta peaks kohtingule selga panema, mistõttu ta küsis oma tütrelt, Carlilt nõu. "Üritasin valida endale särki selga ja ei suutnud otsustada, millist võtta," selgitas ta BBC'le. "Carli teab seda moevärki hästi, mistõttu saatsin talle sõnumi. Aga tema küsis siis selfit."

Isa ja tütre vaheline vestlus läks edasi ning viimane otsustas seda ka Twitteris jagada, kirjutades juurde: "Elu üksikisaga, ta küsib mult nõu, mida kohtingule selga panna, mu süda."

Piltidelt on näha, et Carli aitab tal erinevatest valikutest parima leida ning soovitab sealjuures ka näiteks särgi püksi panna ja vööd kanda.

Üks kurb uudis on ka: Jeff tunnistas hiljem, et tema kohtingukaaslane ei tulnudki kohale. Aga õnneks ei kurvastanud Jeff enam nii väga, kui tütre säuts muutus väga populaarseks ja ta sai sealt väga palju komplimente.

Allikas: Fatherly