Nüüd on aga ka kurvikatel inimestel võimalik murevabalt puhata, sest Bahama saartel avati esimene "kõik hinnas" hotell, kuhu on oodatud vaid ülekaalulised inimesed, vahendab Simplemost.

Hotelli omanik James King väitis, et see idee tekkis tema peas juba mõned aastad tagasi, kui ta märkas, et paksudel inimestel tekkis teistes hotellides piinlikke situatsioone.

"Esimesel päeval, kui töötasin ühes Grenada kuurortis, istus paksem naine päevitustoolile ja kukkus sellest otse läbi ning kõik inimesed rannas naersid ta üle," selgitas King. "Järgmisel päeval, kui olin kontoris, kuulsin, et keegi karjus ja see oli see sama naine, kes oli pahane, sest hotelli omanikud küsisid talt vara lõhkumise eest 150 dollarit. Minu arust oli see hullumeelne... Proovisin omanikke ümber veenda ja ütlesin neile, et vajamegi mööblit, mis poleks selline plastikust jura, aga nad ei hoolinud sellest. Mõtlesin, et pean midagi muutma."

Paksukestele mõeldud kuurortis sellised muresid tekkida ei tohiks, sest kogu mööbel on tugevam (ka voodid) ja ukseavad on suuremad. Isegi päevitustoolid on seal valmistatud tugevast puidust, mis suudab kanda kuni 240 kg.

"See, et saan end vähemalt korraks tunda "normaalsena" on suurepärane kingitus," väitis üks 168kg kaaluv hotelli külaline. "Kas sa suudad üldse ette kujutada, mis tunne on jalutada rannas ja kuulda, kuidas inimesed nimetavad sind vaalaks?"

"Ma kandsin bikiine ega tundnud end hetkekski ebamugavalt," rääkis ta. "Mind märgati mu ilu, mitte mu suuruse pärast. Hukkamõistvas maailmas pluss-suuruses olla on stressirikas."

Pole siis ime, et kuurort on lausa nii populaarne, et juba otsitakse järgmisele samasugusele uut asukohta.