"Arst küsis, kas ma olen rase või rase olnud, vastasin eitavalt. Ja siis ütles ta mulle, et ma hakkan kohe sünnitama!" kirjeldab Allyson. Üheksa kuud varem oli tal olnud lühiajaline suhe, aga kuna tema menstruatsioonid olid alati ebaregulaarsed olnud, ei osanud ta isegi kahtlustada, et võiks lapseootel olla. Isegi päev enne sünnitust ei tulnud see mõte talle kordagi pähe.

Kuna naisel oli tugev pre-eklampsia ja kõrge vererõhk, otsustasid arstid keisrilõike kasuks. Allyson pelgas protseduuri kohutavalt! Aga pool tundi pärast seda, kui ta oma rasedusest oli teada saanud, pandi ta kätele terve beebipoiss!

"Ma ei suutnud uskuda, et hakkan sünnitama. Aga tema nuttu kuulda oli imeline! Olin väga mures, sest ma polnud raseduse ajal kordagi arsti juures käinud, aga õnneks oli temaga kõik korras," kirjeldab Allyson.

Lennujuhiks õppiva naise elu muutus hetkega täielikult. Kuna ta polnud oma rasedusest teadlik, pidi ta nüüd kiiresti end kõigega, k.a rinnaga toitmisega kurssi viima.

Oliveri isa ei osale lapse kasvatamises, kuid Allyson kinnitab, et ta on olukorraga rahul ja tänulik oma vanemate toe eest.