Kui sa tõesti tunned, et tahaksid jätta oma väikemehest kasvõi veidi suuremat muljet, siis tasub sul lugeda meestearsti Mike Bohl nõuandeid.

Bohl räägib allikas Health, et esimene asi, kuidas jätta mulje, et väikemees on tegelikkusest suurem või vähemalt õige suurusega, on panna tähele, et keskkond, kus mees seda presenteerib, on soe. Kui mehele näiteks meeldib magada jahedavõitu magamistoas ja ta on ise sellega harjunud ning kutsub endale külla naise ja magamistoas läheb asjaks, siis teeb mees endale karuteene. Sest jahedas keskkonnas tõmbub meheau tavalisest veelgi väiksemaks ja seda mees ju ometi ei taha. Nii et temperatuur on esimene asi, mis tasuks üle vaadata, siis saab mees olla vähemalt veendunud, et tema suguelund näeb välja nii nagu see olema peaks.

Aga kuna enamik mehi tahaks ikkagi, et see tavalisest suurem paistaks, siis nendele jagab Bohl kahte nippi. Kõige lihtsam asi, mida teha, et suguelund suurem tunduks, on ajada kubemepiirkonnast kõik karvad ära. Kui karvad meheaud ei varja, siis tundubki see juba veidi suurem. Loogiline, või mis?

Viimane asi, mida teha, et oma väikemeest suuremana presenteerida, on tervise seisukohalt väga oluline. Nimelt kehtib see ülekaaluliste meeste kohta. Nad peaksid kaalust alla võtma, sest esiteks on liigne kaal tervisele ohtlik ja teiseks avastavad nad kaalulangetusprotsessis rõõmuga, et nende väikemees ei olegi nii väike, see on terve aeg lihtsalt liigse kaalu all peidus olnud.

Allikas: Health