Päras pisitütre sünnitamist otsustas tollal ligi 120 kilo kaaluv Kassidy Linde, et võtab end käsile. Mõeldud-tehtud!

Nõnda tegigi 25aastane Kassidy pooleteise aasta jooksul läbi imelise muutumise. See tõstis ta enesekindlust suurel määral: näiteks kavatseb ta hakata personaaltreeneriks.

Siin on kuus nippi, millest Kassiy juhindus:

Vesi on tervisliku toitumise A ja O
“Ma ei otsinud enam vabandusi selle mitte tarbimiseks. Nõnda jõin päevas 16 klaasitäit vett.”

See pole dieet, vaid elustiil
Kassidy menüüsse kuuluvad kana, tuunikala, kalkun, puu-ja juurviljad ja täisteratooted. Ei midagi keerulist! Kuid ta rõhutab, et ei pea seda dieediks, vaid elustiiliks: “Kui ma oleksin hakanud dieeditama, oleksin põrunud. Ma luban endale patustamist. Kuid pärast seda jätkan sealt, kust pooleli jäi.”

Ei mingit kalorite lugemist!
Kassidy ei pane kirja kõike, mida ta sööb. Ta lihtsalt toitubki tervislikult. “Ma kuulan enda keha, seega ei tahagi enam ebatervislikke toiduaineid. Loomulikult võtaksin kaloreid lugedes kiiremini alla, kuid see tekitaks ka meeletult stressi.”

Toidu ettevalmistamine
Kassidy tunnistab, et teinekord võib muutuda ta menüü üksluiseks. Näiteks jumaldab ta valmistada endale lõunaks kana, riisi ja juurvilju. Seejuures valmistab ta terve nädala toidukorrad pühapäeviti ette.

Laisklemine ei tule kõne allagi
Mõistagi esineb Kassidyl päevi, kui ta ei viitsi lillegi liigutada. Kuid isegi siis läheb ta jõusaali. Seda, muide, viiel päeval nädalas. Mis teda selleks motiveerib? Ikka silmaga nähtavad tulemused.

Kõike tuleb püüda kaadrisse
Kassidy teeb enda progressist pidevalt pilte. "Ma postitan need Instagrami kõigile vaatamiseks. Samamoodi, nagu see motiveerib mu jälgijaid, innustab see ka mind tegutsema ja mitte alla andma."

Allikas: Good Housekeeping