Mees, kes kogu selle saaga taga oli, kirjutas:

“Avastasin kaheksa aastat tagasi oma naise salajase konto Redditis. Sain aru, et see on tema, sest ta kasutas teist versiooni oma sotsiaalmeediakonto kasutajanimest koos numbikombinatsiooniga, mis oli talle väga oluline. Ja tema postituses oli liiga palju kokkusattumusi, et tegu oleks olnud juhusega.

Leidsin ta postituse suhtesektsioonist, kus ta palus nõu, kuidas toime tulla oma vägivaldse abikaasaga. Me olime juba enne aru saanud, et midagi on selle mehe juures valesti, aga ei suutnud täpselt välja mõelda, mis.

Lõin endale uue konto uue varjunimega, mida kasutasin ainult salaja. Kirjutasin selle alt talle julgustavaid kirjakesi, kus innustasin teda lahkuma ja perelt ja sõpradelt abi paluma.

Ta ei tahtnud perele koormaks olla, mis, arvestades, et me olime just lapse saanud, tema poolt üsna arusaadav. Aga mitme nädala ja mitme postituse jooksul veensin ma teda, et pere nagunii teab, et midagi on valesti ja ei peaks tema aitamist kindlasti koormaks.

Lõpuks nad lahutasidki ja ma kustutasin oma konto. Keegi ei saa kunagi teada, et see võõras, kes kummaliselt järjekindlalt peale käis, et mu naiseõde oma vägivaldse mehe juurest ära tuleks, olin mina. ”