Florida osariigis elavast Mikayla Saraviast sai sotsiaalmeedia sensatsioon peale seda, kui ta otsustas jagada Instagramis fotot oma ülipikast, 16.5 sentimeetrisest keelest. Tänaseks on tal kogunenud kontole umbes kaks miljonit jälgijat ning oma palga teenib ta piltide ja videote eest, millel ta lakub toitu või twerkib, kandes vaid bikiine või seksikat pesu.

Tundub ka, et Mikayla äril läheb kenasti, sest lisaks limpsimise eest raha teenimisele on ta hakanud müüma ka isikliku brändilogoga — seda kaunistab ta ametlikult kaubamärgina registreeritud keel — tooteid, mille hulka kuuluvad näiteks t-särgid, mobiiliümbrised, laadijad ja sekslelud. Ta tuli hiljuti välja ka äpiga KKVSH, mille vahendusel saab uusimate toodetega kursis olla.

“Mõistsin juba noorena, umbes 6. klassis, et mul on anne. Mu mõtted on erilised ja ma proovin olla unikaalne,” selgitab Mikayla ise oma edulugu. “Mu tänane lemmik on tänupühade ajal tehtud video, kus ma teesklen, et olen õhtusöögi laual olev kalkun. Ma teen ka reklaame ja mul on oma Youtube’i kanal ja äpp. Lisaks müün oma kodulehel www.kkvsh.com erinevaid tooteid.”

Möödunud aastal teenis Mikayla enda sõnul videote ja kõige muu abil kokku pisut rohkem kui 45 tuhat eurot, aga sel aastal on ta juba praeguseks teeninud kaks korda sama palju. Seega võib öelda, et tema sissetulekud on hetkel küll tõusuteel. Ka fännid pole temast veel väsima hakanud, sest Mikayla piltide all on tuhandeid kommentaare. Näiteks ühe sõnul näeb naise keel välja nagu madu ja teine soovib ta nägu endale käe peale tätoveerida.

"Mu suurim inspiratsioon on mu ema. Ma armastan teda, ta on väga tugev naine," tunnistas Mikayla, lisades, et ta tunneb uhkust oma saavutuste üle. "Olen ju alles nii noor ja mul on juba oma ettevõte."