Anonüümseks jääv pruut postitas Facebooki pildi iseendast kandmas seksikat siidist riideeset ja samal ajal hoidis ta käes oma vanemate pulmapilti, kus on näha, et tema ema kleit on sarnane naise seljas oleva seksika riideesemega.

Naine lasi teha sellise riideeseme, et tal oleks midagi mõnusat ja siidist, mida oma pulmapäeval kanda, sel ajal kui teda valmis sätitakse ja et see sama siidine riidetükk oleks ka midagi, millega ta saaks pulmaööl oma värsket abikaasat üllatada. Ta ise nimetab oma tegevust pulmakleidi ümber kujundamiseks.

Selle pildi all hakkasid kommenteerijad aga üksteise järel sõna võtma ja nii mõnedki neist olid vägagi sarkastilised ning ahastava tooniga.

“Miski ei tekitaks minust suuremat seksiisu, kui oma ema vanade riiete kandmine…” kommenteeris üks inimene sarkastiliselt.

Teine kommentaator ei jäänud esimesele sugugi alla ja kirjutas: “Sellest saab huvitav lugu tema abikaasa terapeudi jaoks!”

Kolmas otsustas aga nalja visata: “Minu ema on viis korda abiellunud ja lahutanud, tundub, et ma saaksin oma mesinädalata jaoks igaks päevaks uued riided!”

Oli ka teistsuguseid arvamusi, kus inimesed tunnistasid, et idee on armas, aga ikkagi kergelt veider. Pigem jõuti ühisele arvamusele, et selline riidetükk on sobilik selleks ajaks, kui pruuti valmis sätitakse, aga mitte õhtuseks hullamiseks.

Allikas: The Sun