Lisaks Svjata Vatrale ning mullu Eesti aasta naisartistiks valitud Liis Lemsalule esinesid Pardirallil Laine Mägi tantsukooli lapsed, Lasteekraani laululapsed ning rahvatantsuansambel Uppsar.

Viienda Pardiralli aitavad Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidul (EVLVL) korraldada vähiravifond „Kingitud elu“ ja heategevusfond Minu Unistuste Päev.

Minu Unistuste Päev hoolitseb rallipäeval lasteala eest, kus jagub tegevust nii pisikestele kui suurematele lastele. Kohal on batuudid ja näomaalijad, saab teha lilleseadet ja hiigelmulle. Noortealal saab joonistada gräffiteid, vaadata mustkunstietendust ja osaleda Mesikäpa orienteerumismängus. Lasteala telgis on avatud Kelmiküla Lasteaia heategevuskohvik.

Kõige pisemate rallisõprade jaoks on Pardirallil pelgupaik, mis on mõeldud emadele koos beebide ning väikelastega, kus on olemas kõik vajalik mähkimiseks ja imetamiseks.

Minu Unistuste Päeva telgis ootab lapsi printsess Elsa. Iga laps saab unistuste puu külge riputada oma suurima südamesoovi ning ürituse lõpus loositakse välja üks õnneseen, kelle unistuse Minu Unistuste Päeva vabatahtlikud ellu viivad. Õnneloosis võidab iga loos.

2017. aastal rahastas EVLVL varasemate Pardirallide annetustest ning koostöös vähiravifondiga “Kingitud elu” 5-aastase Taurise ning 7-aastase Annabeli neuroblastoomiravi, panustades sellesse üle 250 000 euro. Mõlemad lapsed on tänaseks tunnistatud haigusest vabaks.

Kokku loositakse pardiostnute vahel välja ligi sada auhinda. Esimesena finišijoone ületava pardi omanik saab tänutäheks koguperereisi Rootsi Astrid Lindgreni muinasjutumaailma, auhinna paneb välja Laevapiletid.ee. Kõige laisema pardi omanikule paneb aga Tallink välja peremajutuse Tallink Hotel Riga hotelli sviidis kaheks ööks.