Nimelt otsustas Deani väimees, 28aastane Luke Whitham kinkida talle paari ujumispükse, millega käis kaasas üks fakt, mida viimane oma äiale ei rääkinud: need olid "vees lahustuvad".

Ja muidugi otsustas Dean kanda ujumispükse esimest korda just Portugali reisil, kus ta sai alles avaliku veepargi basseinist väljudes teada, millise vembuga väimees hakkama oli saanud. Tema uued sortsid lagunesid tema silme all ära ja hakkasid "kaduma".

Luke mõtles selle kavala triki välja koos Deani abikaasa Lynne'i ja tütre Bethany'ga enne, kui see 12 ühisel reisil oleva silmapaari ees teoks tehti. "Ta on üks neist inimestest, kes ei hooli sellest, mida ta kannab, mistõttu ta naine ostab talle kõik ta riided," avaldas Luke. "Naine oli talle öelnud, et ma ostsin talle ühed kenad šortsid ja ta arvas, et need on mingi disaineri looming." Šortsid olid tegelikult ostetud mõnekümne euro eest eBayst. "Ta tuli liumäest alla, jäi kinni ja me kõik naersime ning tema mõtles, et seetõttu, aga meie teadsime, mis saama hakkab. Šortsid hakkasid rebenema ja me naersime südamest. Tal oli nii piinlik, sest isegi kõik vetelpäästjad naersid ta üle."

Lisaks kõigele jäi piinlik hetk kaamerasilma ette ja on näha, kuidas Dean üritab meeleheitlikult oma privaatseid kehaosi varjata ning olukorrast väärikalt välja tulla. Vaata videot SIIT.

Allikas: LadBible