Vloggeri värskeim video kanalil PrankInvasion on tekitanud fännides õudu, sest kuigi Kaitlyn O'Connor ehk naine, kellega Chris seal kirglikult suudleb, ei ole mõlema vanema poolt mehe õde, on ta siiski poolõde, mis muudab selle hetke paljude silmis vastikuks.

Aga Chris lubas oma 3.7 miljonile jälgijale "midagi suurt" ja seda see nüüd kindlasti oli. "Ma olen proovinud talt seda umbes viis korda küsida, aga ma olen nii närvis, sest ta on mu õde ja ma ei taha, et ta arvaks, et ma olen peast hull. Ma tunnen end veidrikuna, olen oma õde viimased pool tundi jälitanud," räägib mees videos.

Nõustume, see on tõesti veider.

Aga lõpuks lähebki Chris videos oma õe tuppa ja suudab ta ära rääkida, et nad mängiksid mängu "kivi, paber, käärid" ja kui ta võidab, peab õde teda suudlema. "Ei, lõpeta, ma ei taha sind suudelda. Ma ei saa suudelda oma venda," ütleb Kaitlyn esmalt, aga nad siiski teevad ühe musi.

Ja seal see kõik ei lõppe. Chris otsustab süütule musile otsa veel ühe korraliku Prantsuse suudluse teha. "Milleks iganes ma ka YouTube'i nimel valmis olen," ütleb ta peale suudlust.

Seda videot on tänaseks vaadatud üle kahe miljoni korra ja reaktsioonid pole arusaadavatel põhjustel just kõige paremad...

Vaata ise:

Allikas: Metro.co.uk