Seriaalis kasutas Chandler Bingi (näitleja Matthew Perry tegelaskuju) kallim Janice pidevalt just seda dramaatilist väljendit ning jäi vaatajatele meelde oma valju naeru poolest. Kuigi ta võttis viimati seriaalist osa 2004. aastal, vahetult enne, kui see viimast korda eetris oli, meenutas Maggie tütar ema tegelaskuju hiljutises TikToki videos.

"Kui inimesed saavad teada, et mu ema osales "Sõprade" seriaalis ja loodavad, et ma teeksin seda häält..." kirjutas Gemma video juurde enne, kui nõjatus kaamera poole ja imiteeris suuga sõnu "Oh my Gawwwwd." Videot on tänaseks vaadatud sadu tuhandeid kordi.

Muide, Gemma jälgijad on Maggiet ka ühes tütre videos märganud. "Mõned inimesed tahtsid, et mu ema minuga TikTokis liituks, sest ta aitas mul sellest trendist osa saada," kirjutas ta ühe video alla, kus näitlejatar tütre selja taga seisab, kui viimane ema eest hoitud saladusi välja räägib.

Maggie ei ole ainuke "Sõprade" staar, keda on TikTokis märgatud. Ka Monica Gelleri rollis olnud näitleja Courtney Cox tantsis seal koos oma 15aastase tütre Coco Arquette'iga. "Soovid, et laps oma kannatuse kaotaks? Tee nendega koos TikToki," kirjutas ta Instagrami postitatud video alla.