Brändi Chromat moeetendusel võis sel aastal näha näiteks 54-aastast pluss-suuruses modelli Emmet, transaktivist Geena Rocerot ja 20-aastast hijabi kandvat modelli Kadija Diawarat. Kõige meeldejäävamaks hetkeks oli aga kindlasti hetk, kui rinnavähist paranenud Ericka Hart lavalaudadele astus kandes neoonkollast läbipaistvat kleiti näidates uhkusega ka arme, mis talle rindade eemaldamisest jäid.

"See tunne oli täiesti uskumatu," väitis Hart Vogue.com'ile. "Olen harjunud, et olen ruumis ainus endasarnane ja mõtlesin, et see on sama ka New Yorgi moenädalal, aga tegelikult ümbritsesid mind samasugused inimesed nagu mina olen."

Hartil leiti 2014. aastal 28-aastaselt mõlemast rinnast halvaloomuline kasvaja ja ta lasi oma rinnad eemaldada ning läbis ka kemoteraapia. Aasta hiljem läbis ta operatsiooni sooviga taastada oma rindade endine kuju ja väljanägemine. Tänaseks on ta vähist vabanenud ja käib aktiivselt ilma särgita avalikes kohtades esinemas või jagab oma pea saja tuhande Instagrami fänniga topless fotosid, et rinnavähiga seotud probleemid varjust välja tuua.