1. Kui bussis sinu ees istuv inimene midagi loeb, on sul tingimata vaja ettepoole küünitada, et aru saada, mis see täpselt on.

2. Kui keegi su kõrval nutitelefonis oma Facebooki skrollib, pead sa tingimata silmanurgast piiluma, mis tal seal toimub.

3. Sa katkestad oma sõbraga vestluse, kui kuuled kedagi teie lähedal midagi põnevat rääkimas, et sa millestki ilma ei jääks.

4. Sa paned muusika, mis su kõrvaklappides mängb, pausi peale, kui su lähedale ilmub seltskond potentsiaalselt huvitava jututeemaga.

5. Samal ajal sa muidugi liigutad pead kujuteldava muusika rütmis kaasa, et su kõrval olevad inimesed aru ei saaks, et nende juttu pealt kuulad.

6. Kui kõnnid kontoris mööda kolleegist, kes parajasti mingit e-kirja loeb, üritad sa nende lühikeste sekunditega võimalikult palju sellest kirjast läbi lugeda.

7. Kui su sõbranna kahtlustab oma kaasat petmises, oled kohe nõus vabatahtikuks eradetektiiviks hakkama.

8. Kui lähed kellegagi esimesele kohtingule, pead pidevalt uudishimu teesklema, et sa vahele ei jääks — sest oled tegelikult selle inimese juba põhjalikult läbi guugeldanud.

9. Saadad kellelegi süütu sõnumi küsimusega, kuidas tal läheb, sest oled kuulnud tema kohta mingit mahlakat kõlakat ja loodad rohkem infot saada.

10. Sa tead mitme inimese erinevaid salasõnu ja PIN-koode, sest oled “juhuslikult” näinud pealt, kui nad neid kasutavad. Õnneks oled sa siiski normaalne inimene ega kasuta neid teadmisi kurjasti.

Allikas: Buzzfeed