1. Nooremana kurtsid sa oma lamedate rindade üle, kuid nüüd paistavad need iga aastaga suuremaks kasvavat.

2. Sa ei taha enam varrukateta pluuse kanda, sest siis näevad kõik su lõtvunud käsivarsi.

3. Avastad end peegli ees nahka näppimas ja venitamas ning ühtäkki mõistad täielikult inimesi, kes on vanemas eas ilukirurgi noa alla läinud.

4. Sööd samu toite, mida alati oled söönud, kuid kaal tuleb ikka üha agaramalt juurde. Vöökoht läheb punni ja vanade lemmikteksade nööp ei taha enam kinni minna… oeh!

5. Avastad, et noored mehed ei vilista sulle enam järele, nad pakuvad sulle bussis istet.

6. Kui varem tuli enda õhtuks ebamugavatesse kontsakingadesse pigistamine veel kõne alla, siis nüüd ei taha sa sellest kuuldagi.

7. Su käekotis on lugemisprillid, autosõiduprillid, soe kardigan ja üpris muljetavaldav kollektsioon kõikvõimalikke ravimeid.

8. Pole vahet, kas sa ostad puudrit, silmakreemi või dušigeeli — pakendil peab olema kirjas, et see on vananemisvastane. Avastad end isegi vananemisvastast ripsmetušši otsimas.

9. Su kannatuse katkemiseks pole palju tarvis. Kui keegi kassas liiga kaua kohmitseb või bussist liiga aeglaselt väljub, on sul talle kohe kindlasti midagi öelda.

10. Sa vaatad alati ilmateadet ja seda vähemalt kolmest eri kanalist, sest iial ei või kindel olla ja sina juba külmetamaa ei hakka!

Kallis lugeja, millised naljakad omadused kaasnesid sinu keskeaga?

Allikas: dailymail.co.uk