1. Joobes peaga tee ääres kõndimine
Kõik me teame, et purjus peaga rooli ei istuta. Tegelikult on aga ka väga ohtlik purjus peaga tee ääres kõndimine. Inimene muutub sellises seisundiks autojuhtidele üsna etteaimamatuks. Üks väike samm kõrvale võib osutuda saatuslikuks.

2. Kerge saak
Meelemürkidest joobunud naine on kergeks saagiks ka potentsiaalsele kurjategijale. Seetõttu ei tohiks sellises seisundis kunagi üksinda tänaval liikuda või kaaslase puudumisel alati usaldusväärne takso tellida ja sellega koju sõita. Viimase joogi raha tuleks alati säästa ohutu kojusõidu tarbeks!

3. Valed otsused
Tihti tehakse purjus peaga otsuseid, mida hiljem suure südamevaluga kahetsema hakatakse. Et seda vältida oleks alati targem lähedaselt inimeselt nõu küsida.

4. Tülide algatamine
Millegipärast kipuvad lihtsad asjad purjus inimesele näima ülimalt dramaatilistena. Nii võib esikus natukene vales kohas olevast sussist tõusta tõeline kisa ja kära, mis täiesti ebavajalik on. Mõttetud tülid ei ole kunagi kellelegi kasulikud.

5. Liigne raha raiskamine
Pärast paari veiniklaasi tunduvad kõik kleidid seljas ilusamad ja püksid paremini istuvad kui nad reaalselt olla võivad. Tuuluta oma pangakaarti ainult siis, kui oled kaine.

6. Enda numbri ahistajale andmine
Baaris ja pubides on lihtne uute ja huvitavate inimestega jutusoone peale saada. Küll aga ei tasu esimese asjana kohe enda numbrit laiali jaotama hakata. Veel vähem enda aadressi. Niimoodi võid tõelise jälitaja või ahistaja peale sattuda, kellest hiljem enam lahti ei saa.

7. Liigne usaldamine
Kahjuks on võõraid purjus peaga lihtsam usaldada. Minnakse värske tutvusega kas või maailma lõppu kaasa, sest koos on hea ja teine inimene tundub nii hea ja aus. Nii võid aga halvimal korral oma tervise ja heaolu ohtu seada.

8. Liigjoomine
Sageli ei tunnetata ka enda piire. Nii võib tore õhtu lõppeda kiirabis maoloputusega. Glamuurist on sel puhul asi kaugel.

9. Vigastused
Purjus inimene kõnnib kui samamoodi kui väike kutsikas, kes alles neljal käpal käima üritab hakata. Seetõttu jäävad tee peale ette nii seinad, pingid, lillepotid kui muud takistused. Ja enda vigastamine ei ole just raketiteadus.

10. Vales kohas magama jäämine
Üks kohutavamaid asju, mis juhtuda võib, on see, kui leiad end hommikul keset linna pargipingilt magamast. Sellises olukorras ei saa kunagi olla kindel, miks see juhtus ning kas kõik isiklikud asjad on alles. Veel vähem, kas ka tervisega on kõik korras.

Tundke oma piire, naised!