1. Me kanname kolm päeva järjest samu teksapükse. Kaks päeva on okei, keegi ei pane niikuinii tähele. Aga kolmandal päeval lähme juba riski peale välja ja püüame oma mustad teksad saabaste ja pikkade kampsunitega ära maskeerida.

2. Me sätime oma tisse tihemini kui mehed oma mune. Me heidame meestele ette nende pidevat vajadust end “kohendada”, kuid salaja sätime oma rindu iga kord, kui oleme veendunud, et keegi ei vaata.

3. Me sätime end hommikul, et tagasi voodisse minna. Eriti siis, kui oleme mehega alles tutvunud. Hiilime vaikselt vannituppa, värskendame hingeõhku, peseme kõik vajaliku puhtaks, piserdame veidi parfüümi ja peidame ära öösel välja ilmunud vistrikud.

4. Me haigutame, et oma kaenlaaluseid nuusutada. Sirutame käed kõrgele pea kohale, haigutame ja nuusutame ruttu-ruttu oma kaenlaalused üle.

5. Me analüüsime iga tekstsõnumit. Kuum kutt kutsub meid välja ja me peame sõnumiga vastama. Kirjutame selle 20 korda ümber, valime veerand tundi, kas panna lõppu naeratav või silma pilgutav smiley ja laseme lõpuks ka sõbrannal enne sõnumi üle lugeda. Sama kehtib nende sõnumite kohta, mis meile on saadetud — iga silp vajab analüüsimist!

6. Me sööme suure pakitäie kartulikrõpse üksinda ära. Me ei tunnista seda, sest see ei kõla just kõige ilusamini, aga suur pakk juustukrõpse, mille pakil on laura kirjas, et see on mõeldud peole ja kõigiga jagamiseks? Pole probleemi see üksi nahka pista! Ent me EI tunnista seda! Võime paar päeva hiljem teiste ees kõva häälega mõelda: “Hmm, mis küll mu krõpsudest sai… ”, ehkki tegelikult teame me väga hästi, mis juhtus. Me sõime need ära. Ja meil pole isegi kahju!

7. Me pissime duši all. See säästab aega.

8. Me nokime nina. Pidevalt.

9. Kui me lähme tualetti “number kahte” tegema, püüame me salaja ja märkamatult Cosmopolitani või telefoni kaasa võtta, sest avalikult ajalehega tualetti jalutavad mehed ei tohi ometi teada, et ka meile poti peal lugeda meeldib!

10. Me arvame iga kuu vähemalt korra, et me oleme rasedad. Me lihtsalt ei ütle seda iga kord oma meestele.

11. Me pildistame end kogu aeg. Meie telefonid, kaamerad ja arvutid on täis pilte, mida oleme iseendast üksi kodus olles klõpsinud. Edevusel pole piire.

12. Kui me just ei pea jalgu raseerima, siis me ei tee ka seda. Kui me pole ammu kohtingul või rannas käinud, peidab pikakde pükste all end tõeline karvakasukas.

13. Meile meeldib tualetis aega veeta. Katsetame meigiga, keerame lokikesi, isegi kui meil pole plaanis välja minna. Proovime uusi kreeme, istume kaks tundi vannis. Magamistoas on mõnus küll, aga vannituba on meie lemmik!

14. Me pigistame vistrikke. Avalikult kirume kõiki, et nii ei tohi, aga niipea kui oma punnidega omaette jääme, teeme me neile uut ja vana.

15. Mehega tekib peretüli, kui avastame, et ta salvrätikuid ja vatitikke tualettpotti viskab. Ise teeme täpselt sama, kui liiga väsinud oleme, et prügikastikaant avada.

Allikas: collegecandy.com