3. Ei, see on ikka see tema profiil, millega ma sõber olin. Aga enam ei ole. Mida ma talle teinud olen? Kas ma postitasin liiga palju pilte oma beebist? Kas ma avaldasin mingit talle vastuvõetamatut seisukohta? Kas ma spämmisin teda kogemata?

4. Võib-olla ma kustutasin ta kogemata ise oma sõprade hulgast. Jah, see peab olema nii. Tema ei teeks mulle ometi midagi sellist!

5. Aga ma ei saa olla nii loll. Ta tegi seda siiski ise. Ja ta tegi seda täiesti meelega ja teadlikult.

6. Ma vaatan kõik oma viimased postitused üle, et aru saada, mis seda põhjustada võis.

7. Ma ei saa aru, miks ta minu postitusi lihtsalt peita ei võinud oma seinalt. Siis poleks ta ju neid samamoodi näinud. Ei, ta tahtis, et ma aru saaks, et ta mind kustutas.

8. Appi, äkki meie ühised sõbrad kustutasid ka mind ära? Äkki ma tegin midagi, mis nad kõik endast välja viis. Vaatan kohe järele!

9. Nõup, teised pole mind kustutanud. Nii et ikkagi ainult tema. Väga imelik...

10. Tule taevas appi, tema oli ju see, kes pidevalt oma beebipilte postitas, avaldas imelikke seisukohti ja spämmis kõiki. Ma oleksin ise pidanud ta ära kustutama!

11. Ma nüüd skrollin siin ja vaatan, et mul on palju lahedamad sõbrad kui temal, jess!

12. Ma ei suuda uskuda, et mingi nii tähtsusetu asi nagu Facebook mind nii endast välja ajab. Peaksin oma profiili ära kustutama.

13. Aga siis ma ju ei saaks kõikide oma lahedate sõprade elu jälgida! Postitan parem midagi sarkastilist Facebooki sõprade kustutamise kohta.

14. Oot, ma olen ju ometi täiskasvanud inimene! See oleks minust rumal. Ma postitan parem mingi eriti laheda foto, mida ta tahaks näha.

15. Ja nüüd ma blokin ta ära. Nüüd on parem tunne.

Allikas: Woman's Day