Järgi oma unistusi, sest:

1. Elu saladus on andmine — kui sa järgid oma unistusi, on sul teistega midagi jagada: lootust, inspiratsiooni, mõtet elada; see on suur panus.

2. Unistuste poole püüdlemine arendab sinus julgust. Julgus annab jõudu saavutada elus hämmastavaid tulemusi, järgi oma unistusi ja kasvata julgust. Varsti ei saa sind peatada.

3. Sellel, miks meile lastena meeldisid võluvägi ja unistamine, on oma põhjus. Lõpetage unistuste poole püüdlemine ja te unustate, mis tunne on elada lootusrikkalt ja noorena.

4. Suurtest unistajatest kasvavad sõltumatud inimesed, nad õpivad, et nad saavad ise muutusi ellu viia.

5. Unistused võivad sind kõrvale juhtida negatiivsetest elusündmustest. Sa kaalud, mis on tähtsaim, kas sinu unistused või ebaõnnestumised. Ebaõnnestumine muutub tähtsusetuks, kui sa ise kirglikult oma unistuste poole püüdled.

6. See on miski, mida saad jagada lastega ja neid sellega inspireerida, kuna sa näitad, et kõik on võimalik, kui oled kogu oma tähelepanuga asja juures.

7. Läbi unistuste täitumise õpid sa hindama ebaõnnestumisi. Sa tead, et ebaõnnestumised on edu üheks osaks ning et asi ei olnudki nii halb, sest lõpuks on see kõike seda väärt.

8. Kahetsus on kohutav asi ning unistus on piisavalt võimas selleks, et panna sind kahetsema, kui sa ei kasuta juhust oma unistuse poole vähemalt püüelda.

9. Sa pole unistamiseks kunagi liiga vana. Vanus ei tähenda midagi, kui me teame, mida tahame.

10. Sinust saab huvitav inimene, näidates teistele, et sul on tähendus, suund ja eesmärk.

11. Oma unistuste poole püüdlemine tähendab ka tundmatust, mis võib tekitada hirmu. Kuid hirmu tundmine on täiesti normaalne ning paneb meid tundma elavana.

12. Tore on näidata, et maailm eksib, nii et milleks jätkata nii nagu praegu?

13. Mida rohkem sa püüdled oma unistuste poole ja mida enam need täituvad, seda enam hajuvad maailma poolt meie ette seatud piirid, kui me õpime, et mistahes ja kõik on võimalik.

14. Kui su unistus täitub, oled sina esimene, kes sellest teada saab. Sa võid oma saavutusi jagada ülejäänud maailmaga, kuid sina olid esireas ainukesel toolil ja kogesid seda võluväge, mis lahti rullus.

15. Sinu unistustel pole piire, sina ise oled oma suurte ja väikeste unistuste looja. Kui sa sellest lõpuks aru saad, leiad sa viisi oma plaani heaks töötada ja lõppeesmärk saavutada.

16. Unistus on piisavalt tugev, et sind määratleda, kui unistus on saavutatud, tõestab see teistele, et neil pole õigust ütleda, kes sa oled või mitte.

Tõlkis: Külli Reino