ISTUMINE

1. Võtad kaks tooli enda alla

Mehed kipuvad arvama, et nende peenisele on eraldi tooli tarvis. Ärge end üle hinnake, teie varustus ei ole kohe kindlasti nii võimas. Pane jalad kokku ja lase vanatädi enda kõrvale istuma!

2. Litsud end istmele, mis on sinu jaoks liiga väike

Kui sa ei mahu, siis sa ei mahu. Sa suudad silma järgi hinnata, kas suudad oma tagumiku vabale pinnale ära mahutada või mitte. Kui ei, siis palun ära litsu end sellele istmele, sest kaassõitja ei ole huvitatud sellest, et sa tegelikult pooleldi tema süles istud.

3. Su kott vajab eraldi tooli

Kui buss pole just täiesti tühi, sõitku sinu kott kas sinu süles või põrandal, nagu kõikide teiste reisijate kotidki.

SEISMINE

4. Sa ei lase inimesi mööda

Peatuses keeldud sa end liigutamast ka siis, kui inimesed üritavad sinust mõlemalt poolt mööda trügida. Sa hoiad kramplikult kinni oma torust ja vaatad tuima näoga aknast välja. MINE EEST ÄRA!!!

5. Toetad seljaga vastu posti

See post ei ole seal selleks, et su selga toetada, vaid selleks, et ka teised saaksid kinni hoida.

RIIETUS

6. Needid, suured kaabud ja seljakotid

Needid teevad teistele haiget ja peaksid olema seadusega keelatud, suured kaabud võtavad ruumi ja kõige rumalam asi, mida sa saad teha, on jätta oma hiigelsuur seljakott sõidu ajaks selga. Palun võta see ära ja hoia käes (madalal), pane põrandale või võta sülle, kui sa istud. Seljas hoides paned sa liikluse bussis kinni ja kõik on pahased.

7. Jalgratas

Mine tagasi sinna, kust sa oma jalgrattaga tulid. Ära too seda bussi teiste ruumi ära võtma ja segama.

8. Märg vihmavari

Kui õues vihma sajab, pane vari kinni ja raputa kuivaks viis sekundit enne bussi astumist. Teiste suhtes ei ole eriti viisakas seda protseduuri läbi viia rahvast täis bussis!

HÜGIEEN

9. Higihais

Kui sa plaanid ühistransporti kasutada ja ülemisi käepidemeid kasutada, käi enne kodus duši all, pese end puhtaks ja kasuta deodoranti. Su higihais lämmatab muidu kõik teised bussisviibijad.

10. Maniküür

Ühistransport ei ole selliste protseduuride jaoks õige koht!

11. Meik

Okei, värvi oma huuled ära, kui sa muidu ei saa, aga jumestuskreem, ripsmetušš, põsepuna ja silmameik tuleks siiski kodus peale kanda, eks!

ÜLDINE HEAKORD

12. Söömine

Esiteks on söömine ühistranspordis keelatud, teiseks ajab su söögi hais teistel südame pahaks ja kolmandaks võid sa kaasreisijad kogemata ära määrida.

13. Muusika

Mitte keegi ei taha su tümakat kuulata. Päriselt, mitte keegi! Enne kui sa päris kurdiks jääd, keera heli vaiksemaks!

14. Karjud laste peale

Buss pole päris see koht, kus oma peretülisid lahendada. Seda, kui kehv ema sa oled, et oma lastest jagu ei saa, võid sa endale ja oma lastele uuesti tõestada siis, kui oled bussist maha läinud.

15. Amelejad

Kas tõesti pole paremat kohta teineteise ära söömiseks ja käperdamiseks kui rahvast täis ühistransport?

VIISAKUS

16. Trügid sisse enne, kui väljujad on bussist maha saanud

Nii kiire sul ka pole! Sa ei jää bussist maha, kui sa esimesena sisse ei saa. Lase teised välja ja siis alles astu sisse.

17. Seisad bussitrepile

Ka siis, kui sa ei tea, kas minna maha või sõita veel üks peatus edasi, ei tohi sa blokeerida bussi sisse-väljapääsu. Astu välja ja lase teised liikuma!

TELEFONI KASUTAMINE

18. Arutad oma intiimprobleeme nii, et kõik kuulevad

Õudselt piinlik on selliseid arutelusid kuulda. Ei, keegi ei kuula spetsiaalselt, vaid sa ei jäta neile teist võimalust, sest üritad üle bussimüra oma sõbrannale karjuda, kui palju sul päevade ajal verd tuleb.

19. Facebookid või Instagramid keset teed

Bussi sisenemiseks või väljumiseks pane oma telefon ära ja sisene või välju kiiresti. Pärast on sul aega oma telefoni näppimiseks küll ja veel.

LOOMAD

20. Koer bussis

Suukorvita. Hiigelsuur. "Ei, ta ei hammusta!" Aga kui buss järsult pidurdab ja ma talle kogemata saba peale lendan? Hooli nii oma koera kui teiste kaasreisijate tervisest ja vali koeraga liikumiseks mõni teine viis.

Allikas: The Frisky

LOE KINDLASTI VEEL: