22aastane ameeriklanna Amy Shircel sai samuti hiljuti teada, et ta on koroonaviirusesse nakatunud ja dokumenteeris oma päev-päevalt arenevaid sümptomeid Twitteri säutsude vahendusel, et hoiatada inimesi, et ka 20ndates noored inimesed ei ole selle viiruse karmide mõjude eest kaitstud, vahendab LadBible.

“Ma olen 22 ja mul on Covid-19. Uskuge mind — te EI taha sellesse nakatuda,” säutsus Amy. “Loodetavasti aitab minu kogemus teil (päriselt ka) kodus püsida.”

Amy jätkas selgitustööd, avaldades iga päev, kuidas ta end parasjagu tunneb. Kui alguses olid tal gripile omased sümptomid — palavik, kerge köha, külmavärinad, peavalu, nohu -, siis kolmandal päeval hakkas ta oksendama ning neljandal päeval sai teada, et ta Covid-19 test oli positiivne. “Mul tekkisid hingamisraskused,” avaldas naine. “Olin nõrk ja mul oli pea 39-kraadine palavik, mis järjest tõusis.”

Viiendal päeval tunnistas Amy, et ta kardab päriselt, et ta elu on ohus. Kuuendal päeval lisas ta: “Ma olin nii nõrk, et ei suutnud kõndida. Ma roomasin vannituppa, et oksendada.” Amy otsustas kutsuda endale kiirabi ja ta viidi haiglasse, kus ta tervist terve päeva turgutati.

“7.-11. päeva sümptomid: taas haiglas. Ma pole kunagi olnud palaviku tõttu nii nõrk ja väsinud,” säutsus Amy. “Ma kas värisesin terve päeva voodis või ärkasin üles oma enda higi loigus. Ma ei suutnud üheksa päeva süüa. Ma olin omadega täiesti läbi.”

Tänaseks on Amy tervis juba tugevam ja ta söögiisu on taastunud. Ta lõpetas oma säutsud hoiatusega, et ta ei sooviks seda diagnoosi ka oma kõige hullemale vaenlasele. “Sa ei ole võitmatu lihtsalt seetõttu, et oled 20ndates. Uskuge mind ja viibige karantiinis nagu teie elu sõltuks sellest (see võibki nii olla).”