1. Vali õige toit. Unusta magusad karastusjoogid ja võta nende asemel hoopis roheline tee või tee ise tervislik smuuti. Kasulik nii su kehale kui rahakotile!

2. Mõtle, mida sa suhu pistad. Kust see toit pärineb, mis selle sees on ja mida see sulle annab.

3. Pühenda pks hetk päevast vaid iseendale ja tee sel ajal midagi, mida sa tõeliselt naudid. Puhka, kuula head muusikat, loe raamatut, tantsi, mine vanni…

4. Vaata vestluspartnerile otse silma. Näita talle, et sind huvitab, mis tal öelda on.

5. Ütle “aitäh” ja mõtle seda! Täna kolleegi, kes sulle ukse avas, müüjat, kes sulle tšeki ulatas, ema, kes sulle helistas vaid selleks, et öelda — õues on külm. See üks väike sõna teeb kõigil tuju paremaks, sul endal ka.

6. Proovi midagi uut. See ei pea olema midagi suurt nagu langevarjuhüpe, piisav ka pisikestest muudatustest igapäevarutiinis. Osta poest teistsugune jogurt, sõida täna teist teed mööda koju või kuula uut plaati.

7. Kui oled suhtes, suudle oma kallimat!

8. Naudi hetke! Ära mõtle ainult minevikule ega unista tulevikust — ela praeguses hetkes siin ja praegu.

9. Võta vabalt. Mitte midagi ei juhtu, kui sa täna tuba ära ei korista või nõud pesemata jätad.

10. Usu endasse ja tuleta endale päeva jooksul meelde, et sa saad hakkama ükskõik millega!

11. Andesta ja unusta. Pole mõtet põdeda selle pärast, mida aastaid tagasi sõbrannale ütlesid. Samuti ei maksa kõiki märkusi või poolnaljaga öeldud lauseid isiklikult võtta. Lase sellised asjad endast mööda, unusta mõttetult valusad minevikumälestused ja võta rahulikult.

12. Naerata ka siis, kui tundub, et enam hullemaks minna ei saa.

13. Liiguta end. Kõnni. Tantsi. Lifti asemel kõnni trepist. Korista. Kõnni kolleegi juurde sõnumit edastama, mitte ära meili või skaibi.

14. Premeeri end.

15. Tuleta endale meelde, et sa ei ole maailma naba ja kuigi sinu soovid ja vajadused on olulised, pead sa ka teistele mõtlema.

16. Mõtle oma perele ja ole tänulik, et nad sul olemas on.

17. Kui sind  miski häirib, siis räägi sellest, ära ussita üksinda.

18. Ole aus.

19. Tunne end jumalannana — riputa endale külge ilusad ehted, tee tavalisest erinev soeng ja/või kaunis meik, pane selga miniseelik või muu riideese, milles sa vapustav välja näed ja naudi tähelepanu!

20. Tervita inimesi, kellega sa koos töötad, bussijuhti, kassapidajat, lapse klassikaaslasi ja nende vanemaid jne. Ära mine sellistest inimestest tuima näoga mööda.

21. Lülita elektroonilised seadmed välja. Ole omaette ja vaikuses.

22. Loe raamatut!

23. Tee ära see ülesanne, mida sa oled pikalt edasi lükanud.

24. Tee nalja ja naera.

25. Vaata peeglisse ja tee endale kompliment.

Allikas: ThoughtCatalog