Noor naine kirjutab:

“2011. aasta mais diagnoositi mul rinnavähk. Ma oli 27aastane, minu tütar oli alles nelja-aastane. Mul oli vaja see haigus võita. Sain keemiaravi, tehti operatsioon, kiiritusravi ja siis hormonaalset ravi.
Haigus taandus ja kõik tundus korras olevat.

Aga 2017. aastal tekkis mul kuiv köha ja järjekordsel arstilkäigul selgus, et mul on siirded kopsus. Tuli uuesti elu eest võidelda. Kui keemiaravi ei andnud soovitud tulemust, pakkus arst välja ravi tablettidega, mida Haigekassa kahjuks ei kompenseeri.

Muidugi meie pere oli sellega nõus, sest ma tahan elada. Tänan fondi, et nõustusite mind aitama. See on väga oluline minu ja pere jaoks.

Tabletid aitavad hoida kontrolli all siirete kasvu, järelikult on lootust, et kõik õnnestub. Meie pere jaoks on ravi igakuine summa üsna suur, kuna töötab ainult abikaasa.

Olen väga tänulik, et on olemas selline fond ja et fondil on toetajaid. Tänan igat annetajat toetuse eest! Sellises olukorras saad aru, et sa ei ole üksi ja et sa ei võitle üksi, vaid et saad toetuda fondile, sõpradele ja isegi tundmatute inimeste abile. Koos me suudame palju!

Minu jaoks ei olnud kerge samm fondi poole pöörduda. Ma ei ole tahtnud oma haigestumist afišeerida. Kuid nii paljude inimeste soov aidata mind on olnud mulle väga suureks toeks. See aitas mul positiivset hoiakut säilitada ja andis jõudu haigusega võitlemisel.

Pärast kolme kuu ravi fondi toel määras arst mulle uuringud, mis näitasid positiivset dünaamikat. See andis mulle veel rohkem jõudu, sest sellises raskes võitluses on iga väike võit väga oluline.

Võin öelda, et tunnen ennast ka paremini. Mul ei olen enam nii tugevaid valusid ja ka köha on taandunud. Ma võin olla aktiivne, veetes aega oma perega.

Veelkord tänan fondi, et annate mulle lootust paranemisele. Ja tänan ka kõiki toetajaid, sest ilma kaastundlike ja südamlike inimesteta ei oleks ka seda fondi. Ja paljudel inimestel puuduks võimalus elu eest võidelda.”

Kingi Z.-le ja teistele abivajajatele lootust ja elupäevi tehes oma annetus SIIN.