Naine kirjutab:

“Olen kahjuks üks nendest, kelle ravi ei pea riik hetkel piisavalt kulutõhusaks. Tean, et neid, kes on sattunud sellisesse olukorda ning pöörduvad ome murega teie toetusfondi poole, on kahjuks väga palju.

Mõistan ja pean ka õigeks, et oluliselt tähtsam on toetada esmajärjekorras väikelapsi, nende suures mures olevaid vanemaid või noori inimesi, mitte minu vanuses ja olukorras abivajajaid.

Kõige tähtsam on see, kui just noorematel on võimalus saada teie abil terveks või juurde elupäevi ning oleks ebaõiglane suure abipalujate hulga, kuid piiratud toetusvõimaluste juures jääda sellest ilma.
Vestlesin sellel teemal ka oma raviarstiga, kuid ta soovitas siiski teie poole pöörduda ja jääda lootma, et teil avaneb võimalus lühiajaliselt abistada ka mind.

Oleksin abi eest südamest tänulik, ehk aitab see edasi lükata minu lahkumise aega või pidada kauem vastu. See säästaks meie perele kõige kallimat vanavanaema südamevalust ning annaks mulle lootuse ja võimalusele jõuda veel näha ja kallistada oma esimest lapselast.

Teie tegevus ja pühendumus fondi tööle on imetlusväärne. Soovin kogu teie meeskonnale jõudu, tugevat tervist ja vaid kõige paremat, sest olete kõike seda väärt. Ja kui juhtub, et mõni mure teid vaevama tuleb, siis luban, et võtan selle igal juhul endaga kaasa. Tänan teid kõige tehtu eest!”

Vähiravifondi poole pöördub tõesti väga palju abivajajaid. Aga tänu annetajatele oleme jätkuvalt suutnud kõiki inimesi aidata, kes abi vajavad ja fondi sihtgruppi kuuluvad.

Sina saad kindlustada lootuse kõikidele: www.kingitudelu.ee/annetajale

Jaga
Kommentaarid