1. "Palun ärge rääkige meile, kui "õnnelikud" me olema peaksime, et me saame öösiti korralikult magada, ei pea hommikuti vara ärkama ja saame käia väljas siis, kui seda soovime. Ma tahaksin väga, et mind ärataks öösel laps, kes on näinud õudusunenägu või tema nimel hommikuti varem ärgata. Minu situatsiooni juures pole midagi "õnnelikku"."

2. "Ma vihkan seda, kui inimesed ütlevad, et "võta vabalt" ja küll see juhtub. Nii see päris ei käi. Ma olen üritanud kolm aastat last saada, käinud mitmetel uuringutel ja saanud ühe vastiku diagnoosi. Lõõgastumine ei varusta mind imeväel rohkemate munarakkudega ega keera tagasi menopausieelset kella. Veel hullem on see, kui seda ütleb mõni arst."

3. "Kui "positiivse mõtlemisega" saaks lapsi teha, oleksin ma kõigist neist ravimitest, kahest operatsioonist, pisaratest, raseduse katkemisest ja nelja aasta pikkusest proovimisest loobunud."

4. "Sõpradele ja lähedastele rääkimine on raske, paljud annavad nõu, millel pole tõepõhja all ja teised üritavad sellest mitte rääkida, sest see on liiga raske või piinlik."

5. "Sõprade toetus on tohutu. Juba see, kui keegi ütleb, et on minu jaoks olemas, kui mul seda vaja peaks minema või kasvõi see, et nad ei tea mida tarka öelda, aga tahavad, et ma teaksin, et nad on mu jaoks olemas. Sellest on nii palju abi."

6. "Otsus elada lasteta ei tähenda, et ma andsin alla või lõin põnnama. See on otsus, mille paarid võtavad vastu kas emotsionaalsetel, isiklikel või rahalistel põhjustel. Väga okei on ise valida."

7. "Ma soovin, et inimesed mõistaksid, kui kallis on rasedaks jäämine. Me kulutasime tuhandeid erinevate testide, imetrikkide, äppide, raamatute ja protseduuri peale enne, kui ma sünnitasin oma poja."

8. "See, et ma olen noor, ei tähenda, et see oleks kuidagi vähem valus. Ma olen küll 16aastane, aga mulle on juba öeldud, et on väga väike tõenäosus, et ma kunagi lapse saan."