Enam kui 310 000 krooni maksma läinud kuulutuses seisis, et mehele jättis kustumatu mulje Helsingi restoranis Mecca nähtud blond hobusesabaga naine. Mees paluski naisel võtta nüüd temaga ühendust.

Kogu esmaspäevase päeva  tegeles põhjanaabrite meedia spekuleerimisega - kuulutuse ostjaks pakuti nii restorani, ajalehte ennast kui ka suurt kontaktinfo kontserni Fonecta. Kõik kolm on oma osalust eitanud.

Romantiline kuulutus
Tänase Iltalehti andmeil on kuulutuse taga Moskvast pärit 42-aastane ärimees, kes juhib elektroonikaga tegelevat rahvusvahelist firmat ning käib sageli Soomes komandeeringus. Varem on mees töötanud ka ühes Rootsi kapitalile kuuluvas suurettevõttes.

Kui toimetus ärimeest pisut internetis guugeldadas, leidus temast hulgaliselt fotosid - neil kõigil oli stiilselt ülikonnas ja lipsuga härrasmees. Ka mehe käed olid hästi näha ning neis ei ole sõrmuseid.

Ühes, samuti netist leitud venekeelses intervjuus on mees tunnistanud, et käib sageli Soomes akusid laadimas ning talle meeldib väga ka Helsingi ööelu.

Mehe positsioon - vene ärimaailma tipus - seletab ühtlasi seda, miks on ta algusest peale soovinud püsida tundmatuna.