Avaldame Eeva ja Erki kirja:

Head sõbrad!

Meie pere jaoks elumuutev 2019. aasta sai läbi. Astusime uude aastasse olukorras, mida aasta eest poleks ette kujutanud. Uute väljakutsete, aga nüüdseks ka uute lootustega…

Seljataha jääb suvi, mis justkui noaga lõigatult pani aja seisma, et seejärel kümnekordse kiirusega lendama hakata. See võttis tähelepanu pea kõigelt muult peale selle, et mõista mis on juhtunud ja alustada kohanemist uute oludega. Möödunud poolaasta on olnud keeruline, kuid kõigi teie abiga oleme siiski täis usku ja lootust ilusama ja tervema uue aasta osas. See energia ja head soovid, mida olete meile saatnud, annavad rohkelt jõudu ja rõõmu! Suur aitäh!

Eeva on olnud väga pühendunud oma tervise hoidmisele ning paranemisele. Ehk ka tänu sellele saime üle pika aja võimaluse külastada jõuluperioodil mitmeid lähedasi ja sõpru. Saime jõudu, armastust ja uut energiat. Samuti püüavad arstid teha seda mis nende võimuses on. Vähemalt praegu on Eeva enesetunne viimase poole aasta üks paremaid. Kuu aja jooksul peaksime uuringu abil ka pilti nägema.

Seni aga jätkame kõigi nende raviprotokollidega, mis said oktoobri lõpust järk-järgult käima lükatud. Päevad pole vennad ja mõni päev on raskem. Vahest saab päev enne otsa, kui kõik ravivõtted tehtud ja pillid neelatud, sest sellesse tahab peale lõputu ravi mahtuda ka midagi hingele, kehale, kodule, lastele, sõpradele, teineteisele. Ka see on osa ravist, õigemini terve olemisest.

Öeldakse, et Jõulud on imede aeg. Kas pole see nii seetõttu, et inimesed ise kipuvad käituma teisiti ja tagajärjed ongi imelised. Me teame omast käest, et selleks ei pea saabuma Jõulud. Aitäh kõigile! Kas on naiivne loota, et kui me iga päev nõnda talitame muutub jõuluime igaühe jaoks imeliseks eluks.

Soovime kõigile imelist ja tervet uut aastat!

Eeva ja Erki

Jaga
Kommentaarid