Tihti lausa 12-tunniseid tööpäevi rügav uudistereporter ei jõua ära oodata hetke, mil saab end end tööst ja kohustustest täielikult välja lülitada: „Eestis olles tahan  harjumusest kõigega kursis olla ja vahel tekib kiusatus ka puhkuse ajal mikrofoni järgi haarata — välismaale minnes olen ametlikult puhkusel.”

Cosmopolitani reisilt ootab tegus naine mitmekülgset kvaliteetpuhkust koos ägedate naistega. „Nii mõnegagi olen tuttav just tööalaselt, seega on väga põnev ka eraviisiliselt sina peale saada. Lisaks on see minu esimene grupireis, olen alati reisinud koos vanemate või abikaasaga. Kirsiks tordil on muidugi see, et mu enda sõbrannad on seekord reisil kaasas.”

Cosmopolitani erireis toimub teist korda, eelmisel aastal käidi Bulgaarias. Türgis minnakse ühiselt nautima sauna ehk hamam’i, rahvuslikku õhtusööki, klubituuri ja kohalikke vaatamisväärsusi. Vaba aeg kulub rannas ja basseini ääres päevitades ja neljatärnihotelli nautides.

Lisaks lugejatele lähevad erireisile Türki Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, näitleja-muusik Marilyn Jurman, moebrändi Tallinn Dolls loovjuht Mari Martin jt.

Türki, Kemerisse sõidetakse 8.-15. juunil ja reisi korraldab Eesti juhtiv reisikorraldaja Novatours.  Lisainfo ja täpne programm www.novatours.ee