Mees ise panustab 10 000 eurot, ülejäänuga aitab fond. Tegu on sama raviga, mille fond võimaldas 2015. aastal Mustvee pereisale Alarile, kes sai seeläbi kurjast haigusest võitu.

Praegune abisaaja ütleb, et eelistab jääda anonüümseks, sest tema haigusest ei tea peale lähedaste (ja raviarsti) keegi. Ta ei ole tahtnud hädaldada ja tunda teiste haletsust.

Mees kirjutab:

“Suur tänu abi eest! Diagnoosi sain poolteist aastat tagasi, kui läksin kirurgi juurde palvega eemaldada kaenla alt üks muhk. Tehti hulk analüüse, mille järel sain ootamatu diagnoosi — melanoom.

Minu maailm kukkus kokku ühe hetkega. Olin just eelmisel päeval kirjutanud alla töölepingu. Mind ootasid uued põnevad väljakutsed.

Kõik muutus. Hakkasin valmistuma lahkumiseks. Pere oli küll valmis mind toetama, aga nägin ka nende olekust hirmu ja meeletut kurbust.

Uurisin oma diagnoosi kohta erinevatest allikatest. Otsustasin lasta end uurida veel ka teises haiglas, et äkki… Paraku diagnoos jäi samaks ja operatsioon toimus juba järgmisel päeval.

Samaaegselt algas minu ravi. Ravi haigekassa poolt toetatud ravimiga ei andnud kahjuks soovitud tulemust ja melanoom leidis uue koha. Mind opereeriti veel ja veel, kuid haigus arenes ikka edasi.
Iga korraga muutub taastumine üha keerulisemaks ja füüsiline ning vaimne jaks muudkui väheneb. Endiselt tükivad pähe mõtted peatsest lahkumisest.

Siis hakkasin uurima ja oma raviarstidelt küsima, kas on alternatiivseid ravimeid minu diagnoosi puhul. Selgus, et ongi, kuid meie haigekaasa neid ei toeta.

Oma lootuses olen pöördunud vähiravifondi poole. Nüüd vaatame kogu perega ootusrikkalt tulevikku.”

Aitame kinkida mehele veel ühe võimaluse: www.kingitudelu.ee/annetajale

Jaga
Kommentaarid