Piletite võitmiseks ei ole vaja teha muud, kui saata sõnum numbrile 1512*. Sõnumi sisuks kirjuta märksõna OZ ning oma ees- ja perekonnanimi. Näiteks: OZ Jüri Puravik.

Loositavad piletid on 18. detsembril toimuvale etendusele ning sõnumeid ootame 8. detsembrini. Kell 12 läheb sõnumikeskus lukku ning seejärel loositakse õnnelikud võitjad.

“Võlur Oz”

Musical Productions OÜ toob esmakordselt Eestis lavale üle maailma tuntud ning väga armastatud kogupere muusikali “Võlur OZ”, mille lavastab Ivo Eensalu.

Muinasjutt räägib väikesest tüdrukust Dorothyst, kelle keeristorm kannab salapärasele Võlumaale, mille nimi on Oz. Seal saab ta heaks sõbraks rääkiva Hernehirmutise, koliseva Plekkmehe ja argpüksist Lõviga, kes kardab isegi oma varju. Koos asuvad nad teele Smaragdlinna, et leida üles Võlur Oz, kes peaks täitma kõik nende soovid: Dorothy igatseb tagasi koju, tema sõbrad aga soovivad endale inimlikke omadusi: tarka mõistust, hella südant ja vaprat hinge.

Oma seiklusrikkal teekonnal tuleb sõpradel kokku puutuda nii Hea kui ka Kurja Nõiaga, enne kui jõuavad soovitud eesmärgini. Kas kõikide soovid täituvad?

Esinevad Marilyn Jurman, Tõnu Kilgas, Madis Milling, Kristo Ukanis, Meero Muusiku laululapsed ja väike kutsu nimega Soler Pro Amina Ivon Rikesa Rai

Fuajees tervitab külalisi jõuluvana, kelle päkapikud jagavad hiljem igale külastajale jõulupaki.

Etendused toimuvad Nokia Kontserdimjas 18. 19. ja 20. detsembril.

*Sõnumi hind 11 krooni