Näiteks. Hommikul tööle tulles märkasin trollis üht kena noormeest. Tema pilk jäi minule peatuma, naeratasin, libistasin käega üle juuste. Hiljem jalutasime sõnagi vahetamata ühes suunas, pilgud ja nooled aga lendasid, lahku minnes naeratasime veelkord ja arvan, et läksime mõlemad hea tujuga tööle. Mina kindlasti.

Eile õhtul mõõtsin pikema pilguga üht meest, kes sooja toidu letis endale toitu tellis. Mees oli silmnähtavalt rahul ning kostitas mindki paari kelmika pilguga. Äge!

Tööl olen välja valinud kolm “ohvrit”, kellega mängida. Üks on verinoor, kuid ta välimus on jumalik ja naeratus lihtsalt lummav ning ta läheb iga kord nii lahedalt elevile, kui ma talle tähelepanu pööran. Laps mis laps, aga nii nunnu. Teine on juba soliidses keskeas pereisa, kel oma naisest täiesti siiber ning ta särab samuti terve päeva, kui hommikul köögis tema uue särgi kohta komplimendi teen ja tema naljade peale naeran. Kolmas, jah, peab tunnistama, on mu ülemus. Enne temaga kohtumist värvin alati huuled, sätin juuksed paremini (olen märganud, et talle meeldib, kui mu juuksed on kinni ja kael näha) ning kui tean ette, et kohtumine on tulekul, valin hommikul hoolikamalt riideid. Teadmine, et ma ei jäta teda täiesti ükskõikseks, on vägagi meelierutav! Ja mis seal salata, palgaläbirääkimised ja mugavama töökorralduse välja kauplemine on läinud üsna lihtsalt.

Sõbrannadega väljas käies ei jää me pea kunagi ainult naiste seltskonnaga. Suudame meelitada enda juurde mõned ilusad mehed, kellega on tore juttu rääkida ja nende tähelepanu nautida. Hea nipp: mängi oma juustega ja naerata siiralt! See trikk ei vea tavaliselt alt, vaid vähesed mehed suudavad seda ignoreerida!

Kuid pange tähele — ma ei lähe kunagi üle piiri! Tore vestlus jääbki ainult toredaks vestluseks, ma ei anna kunagi ühelegi mehele oma telefoninumbrit ega kohtu nendega ei avalikult ega salaja enam uuesti. Füüsiline kontakt on lubatud vaid käepigistuse või välismaalaste puhul põsemusina. Tööl teavad kõik, et olen suhtes ning ligitikkujatele olen viisakalt öelnud, et minuga neil lootust ei ole. Flirt on flirt ja jääbki vaid flirdi tasemele. Samuti ei tee ma seda kunagi, kui mu oma mees minuga on. Ma tean piire!

Miks ma seda teen? Sest meeste tähelepanu ja teadmine, et ma neile meeldin, on erutav! Minu jaoks on flirt vaid üks tore suvine mäng, mis tõstab mu enesekindlust, enesehinnangut ja annab hea tuju terveks päevaks. Ka naised panevad tähele, kuidas ma pärast järjekordset pilguvahetust kohvikus särama hakkan ning teevad mulle komplimente ja ütlevad, et ma kiirgan positiivsust.

Miks siis mitte natuke end lõbustada?

Osale sinagi suvejutukonkursil ja saada meile oma suvine lugu. Vaata lähemalt SIIT!