1. Michael Phelps
Tippsportlane. Parim. Ilusaim. Suudab minut aega vee all hinge kinni hoida. Vau! Ei väsi end näitamast.

2. Rajaületaja
Ta sipleb ühest basseiniotsast teise, ähib ja puhib, pea vee all, kuid ta ei märka iial, et oma "treeningu" käigus on ta tegelikult terve basseini risti-põiki läbi käinud ja ette ujunud absoluutselt kõikidele teistele basseinis viibijatele. Rajad on seal põhjusega, tüübid!

3. Grillkana
Ta ei tulegi basseini, vaid istub ääre peal, kõlgutab jalgu ja viriseb, et vesi on külm. Tegelikult tuli ta ujulasse kõigile oma grillkanapäevitust näitama.

4. Pissija
Sa ujud ja tunned ühtäkki sooja juga oma jalgadel... jah, see tüüp, kes su ees läheb, just kergendas end. Näed seda rahulolevat ilmet ta näos?

5. Liiga sõbralik
Ujulas leidub alati keegi, kellel on igav ja kes on tulnud sinna selleks, et sõprust sobitada. Ja siis ta tuleb ja räägib ja räägib ja räägib ja räägib...

6. "Koer"
Ehk tüüp, kes õppis 10 minutit tagasi vee peal püsima ja "ujub" nüüd koerastiilis nii, et kõik, kes tema lähedal on, saavad korralikult kastetud.

7. Hõljuja
Sa tahad basseini minna selleks, et seal ühe koha peal lihtsalt hõljuda? Üks märksõna sulle: VANN!

8. Aksessuaarikunn
Tema on valmistunud! Basseini tulles on tal kaasas(küljes) ujumismüts, -prillid, lestad, hapnikuballoon, snorgeldamismask ja -toru ja muidugi ka kalipso.

9. Merineitsi
Sa tunned ta pärast tõsiselt muret, sest ta on peamiselt vee all ja käib haruharva vee peal hingamas.

10. Karvik
Tüüp, kes pole karvaeemaldusvahenditest mitte kunagi mitte midagi kuulnud...

11. Teismelised
Nad piiluvad riietusruumi ukse vahelt välja, punastavad, itsitavad ja kihistavad naerda ning keelduvad garderoobist väljumast, kui basseinis on mõni vastassoo esindaja.

12. Plähmerdis
Ta kukub basseini, rähkleb ja vehkleb seal nii pööraselt, et pritsib basseinist kogu vee välja... ja kõik teised ujujad lahkuvad vabatahtlikult.

13. Rase
Pealtnäha täitsa tavaline naine, kuid temast mööda ujudes märkad, et vee all on tal hiigelsuur kõht.

14. Võistleja
Ta ujub alati su kõrval ja kuigi ta seda ei ütle, näed võitlusvaimu ta silmis! Ta tahab sinuga võidu ujuda ja sa ei suuda vastu panna - kes jõuab esimesena teise otsa?

15. Vanur
Vanurid on niiiiiii armsad, kuid nende liikumiskiirus on... mitte eriti kiire.

Milliseid tüüpe te veel basseinides märganud olete?

Allikas: Buzzfeed