1. Loo vahulosse

Jajah, erinevaid vannivahte ja -soolasid kingitakse meile kõigile igal aastal — sünnipäevaks, jõuludeks… Kui sul need senini vannitoakapis alles on, on see tõestus sellele, et sa pole ammu vannis käinud. Seega, hakka pihta: süüta vannitoas mõned küünlad, tilguta vannivette vahtu või puista soola ja lase vesi jooksma. Määri näkku mask ja haara Cosmo järele. Ülejäänud paar tundi kuuluvad vaid sulle.

2. Ümbritse end romantikaga

Just, too oma argipäeva natuke romantikat ja alusta pisiasjadest. Pane vannituppa näiteks uus seebialus ja paki lahti sulle ammu kingitud roosiseep, mis lõhnastab terve su vannitoa. Esmapilgul väike ja võib-olla tundub, et isegi tarbetu muutus, kuid suured asjad saavadki väikestest alguse, eks?

3. Aeg maha

Väidetavalt avati Euroopa esimene kohvik 17. sajandi keskel just Pariisis. See, et prantslased kohvikuid armastavad, on selge, ja soovitame sinul neist šnitti võtta. Pole midagi paremat, kui kreemist kohvi või virgutavat teed nautides ajalehte või raamatut lugeda, omi mõtteid mõlgutada või sõbrannaga uusimat gossip’it arutada. Vihje: hangi endale koju mõni armas serviis, nii saad ka kodus stiilselt teed ja kohvi juua.

4. Salapära ja luksus

Kas me eksime, kui väidame, et iga naine väärib tükikest ülimast luksusest, mida Pariis pakkuda suudab? Me teame, et sa ei saa hetkel minna Luis Vuittoni poodi šoppama ja Chaneli kleidis punasele vaibale pilke röövima, küll aga sa võid nautida luksust sõna otseses mõttes iga päev ja piiskhaaval. Piserda endale, oma taskurätile ja miks mitte ka voodilinade vahele oma lemmiklõhnaõli. Me garanteerime salapärase heaolutunde.

Kuula…

… midagi täiesti teistsugust, kui sa igapäevaselt armastad kuulata. Võid üllatuda, sest Prantsuse muusika ei tähenda kaugeltki mitte vaid šansoone. Avasta see!