Loe ja vaata uuenenud Cosmo novembrinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Ella Eyre

• Cosmo muusa: Anne Vetik

• Tee kõhule pai

• Peen Savannah ja võrgutav NOLA

• Ei taha enam elada...

• Sügismustrid ja -toonid

• Nagu isa, nii ka peika...

1. PROOVI VAHEAEGADEGA TÖÖTAMIST

Ajakirjanik ja raamatu “Overwhelmed: Work, Love, and Play When No One Has the Time” autor Brigid Schulte soovitab: “Asi, mis mul karjääri alguses kõige produktiivsem aitas olla, oli teatud aja tagant pausi pidav töötamine. Aju on harjunud pidevalt uut infot saama, nii et kui tegutseme ühe küsimusega liiga kaua (olgu selleks tööasjad, kool või hoopis pulmade planeerimine), muutub see igavaks ja tähelepanu hajub. Keskendud palju paremini, teades, et varsti on aeg puhkuseks — see aitab sul kordades tõhusam olla. Ma panin lausa taimeri tööle, et iga 90 minuti järel pausi pidada. Võtan tassi kohvi või jalutan ringi. Uuringud näitavad, et kui vahepeal puhkame, on ajul ruumi mõtteid paremini seedida. Seetõttu tulevadki duši all kõige põnevamad ideed!”

2. ÄRA UNUSTA OMA SÕPRU

Raamatu “The Friendship Effect” autor Renee Ho sõnab: “Kui pikka aega sa saad sõpradest hoiduda, enne kui suhted hakkavad hapuks minema? Teiste sõnadega on tegemist ajaperioodiga, mis kulub, kuni tunned, et olete lahku kasvamas. See aeg on iga sõbra puhul erinev — mõned vajavad rohkem tähelepanu kui teised. Osade sõprade korral tähendab see ühte kuud, teiste puhul nädalat. Kui rohkem aega mööda läheb, helistab üks meist teisele kindlasti.”

3. PROOVI MÕTTELAADI “LOOVUTA PRAEGU, NAUDI HILJEM”

Nathan Birch investeeris esimest korda kinnisvarasse 18aastasena. Nüüd 30selt, on tal 35 miljoni dollari jagu kinnisvara ja ta on investeerimisfirma BInvested omanik. Ta räägib: “Kohtusin hiljuti noore kutiga, kes ütles mulle: “Tahan olla sama edukas nagu sina. Kuidas sa seda tegid?” Ütlesin talle: “Olin kunagi väga kokkuhoidlik. Sõitsin 500 dollarit maksva autoga, töötasin 17aastasena kahes kohas korraga, proovisin süüa päevas ühe dollari eest — ostsin pätsi saia ja toitusin võimalikult odavalt. Mõtlesin lihtsalt, et kui suudan loovutada 10 aastat heast elust ega pea ülejäänud ajal enam raha pärast muretsema, täidaksin oma eesmärgi. Pole vahet, kui palju sa teenid või kui vana oled, kõik saavad sellega hakkama, kui on nõus midagi loovutama.”

Loe edasi novembrikuu Cosmopolitanist…