Videoclip-dancing on uus tantsustiil Eestis, mille vahendusel jõuavad maailmakuulsate popartistide muusikavideotes nähtud tantsud otse trennisaali. Treeningu eesmärgiks on pakkuda võimalust osa saada teleekraanil ülemaailmselt tuntuks saanud megastaaride nagu Pussycat Dolls, Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Missy Elliott ja paljude teiste rahvusvaheliste artistide hittide showelementidest, liikumistest ja tantsudest.

Tänu videoclip-dancingu kirevale repertuaarile, milles põimuvad omavahel hip-hop-, jazz-, break-, streetdance ja latiino, on selle tantsustiili treeningud huvitavad ning täis võimalusi end mitmekülgselt tantsus ja füüsises arendada.

Videoclip-dancing on tantsustiil ning kaubamärk, mille kontseptsiooni on töötanud välja üle-Saksamaaline tantsuorganisatsioon ADTV (Der Allgemeine Deutsche Tanzlehrerverband), mille peakorter asub Hamburgis. Tänaseks on tantsustiilil Saksamaal juba ligi 200 000 aktiivset fänni. Lisaks on videoclip-dancing tänaseks jõudnud Hollandisse, Prantsusmaale, Ungarisse, Norrasse ning Leetu. Aset leiavad ka iga-aastased suured Dance4Fans Euroopa meistrivõistlused tantsugruppidele.

Videoclip-dancingu treeninguid viivad DanceAct tantsustuudios igal teisipäeval ja neljapäeval läbi professionaalsed treenerid Jene Walker ja Regina Teino.