Maailma veeturul ei ole teadaolevalt ühtegi sarnast toodet, mis integreeriks innovatiivsete uurimustööde tulemusi massitarbimisele suunatud veetootmisesse.

Võluvee sari koosneb seitsmest teemast: küllus, elurõõm, õnn, armastus, tervis, tasakaal, rahu. Iga teemat tähistab erinev värv: punane, oranž, kollane, roheline, helesinine, indigosinine ja violetne.

Tootesarja eesmärgiks on lisaks kvaliteetsele joogiveele anda tarbijale võimalus määratleda end läbi positiivsete väärtuste.

Dr Masaru Emoto on kiirfotograafiat kasutades pildistanud külmutatavas vees tekkivaid kristalle ja avastanud, et vesi reageerib sellele suunatud kontsentreeritud mõtetele. Ta leidis, et saastunud vees ning vees, millele on saadetud negatiivseid mõtteid, tekivad ebamäärased, ebasümmeetrilised ja tuhmid kujutised. Puhas allikavesi ning vesi, millele on öeldud või näidatud armastavaid sõnu, moodustab imekauneid, harmoonilisi ja säravad kristallistruktuure.

Võluvee pudelid ja sildid on disainitud nii, et vesi saaks “lugeda” positiivseid väärtusi sisaldavaid sõnu — need on trükitud ka siltide siseküljele. Toode on villitud 0,5- ja 1,25-liitristesse pudelitesse.

Toote testpartii on olnud kuus kuud müügil raamatupoodides koos samasisulist filosoofiat käsitlevate raamatutega „Vee sõnumid” ja „Vee varjatud sõnumid”. Võluvee laiemat turustamist alustatakse Eestis ja edasi planeeritakse liikuda ka lähiriikidesse.