Ärakasutaja

Mida ta ka ei teeks ja kellega ta ka ei suhtleks — kõik on omakasu nimel. Nad lipitsevad meeste ees, kes teda kallitele kohtingutele viivad, talle kingitusi ostavad ja teda reisidele kaasa võtavad. Ta sõbruneb naistega, kellel on head tutvused, basseiniga aed, kus aega veeta jne ja kallid riided, mida laenata. Sa ei näe teda kunagi isetult kedagi aitamas, alati on mängus mingi kasutegur talle endale. Ta vahetab su välja niipea, kui mõnel teisel on etem kodu ja ilusam vend.

Vingats

Kuuled teda pidevalt millegi üle kurtmas, halamas ja vingumas, ilma et ta oma probleemidele ka reaalset lahendust otsiks. Palk on liiga väike, aga juurde ka ei küsi. Kolleegiga on suhted halvad, aga ta isegi ei püüa neid siluda. Küll pole ta rahul oma juustega, oma kaaluga, oma riietega ja alati on midagi valesti, kuid ta ei astu kunagi ainsatki sammu selle nimel, et olukorda reaalselt parandada. Iga kord kui tahaksid lihtsalt maha istuda ja juttu ajada, saab sellest üks suur vingumise ja inisemise maraton.

Klatšimoor

Sa küsid, kuidas ta mehel läheb ja tema hakkab mehe ema kiruma. Sa uurid, kuidas tööl sujub ja ta sosistab sulle oma kolleegide kõige räpasemaid saladusi. Kui ta tuleb reisilt tagasi, ei räägi ta mitte kaunitest paikadest, mida ta nägi, vaid sellest, kui kohutav oli reisiseltskond. Selle naise vestlustes on alati esikohal klatš ja kui sul endal pole talle kedagi taga rääkida, kaob ta huvi ruttu ja saabub piinlik vaikus.

Kallis lugeja, sina loodetavasti selline ei ole — aga kas sina oled selliseid naisi kohanud?

Allikas: Madame Noire