1. Kuula alati oma südame häält. Ole teadlik oma egost, ära lase egol enda üle võimust võtta. Süda on see, kes sinu hinge teenib. Südame kaudu juhatab hing sind alati õnneliku elu juurde.
  2. Kui sa lähtud oma soovides hinge vajadustest, siis kogu universum aitab sulle salamisi kaasa ja näitab sulle teed igal sammul. Võid leida riiulist täpselt õige raamatu, mis sind aitab, või inimese kes sulle teed näitab.
  3. Õpi nägema elu läbi kaastunde. Kaastunne on armastus ja hoolimine kõige elava vastu — nii teiste inimeste, lindude, loomade ja kogu looduse suhtes. Proovi mõista ka neid, keda sa vihkad. Neid, keda on kõige raskem armastada vajavad sinu armastust ja kaastunnet kõige rohkem. Kaastunne on harmoonilise, õnneliku  maailma ja elu võti.
  4. Suhted on olulised. Hästi toimivad lähedased suhted on hädavajalikud. Koostöö teistega on möödapääsmatu. Me oleme kõik nagu üks suur pere ja meie koostöö ja ühise arengu abil saab toimuda ka kollektiivne evolutsioon. Aktsepteeri teisi sellisena nagu nad on, ole tolerantne ja empaatiline.
  5. Kui mingi olukord või inimene ajab sind vihale või ärritab sind, siis seda rohkem on sul vaja iseendaga tööd teha.  Sa ei saa muuta teisi inimesi või olukordi, aga sa saad alati valida oma reaktsiooni.
  6. Kõik mida sa teed, teed iseendale.  Kõik tuleb ringiga sinuni tagasi. Kõik on omavahel seotud,  mõjutades üksteise elusid nagu imepeen võrgustik. Väljaspool kuju ja vorme oleme kõik üks. Teine elusolend oled sina.
  7. Andesta endale ja teistele, ükskõik kui hirmus tegu või tegematajätmine see sinu arvates ka ei oleks. Andestamine ei tähenda heaks kiitmist, vaid seda, et sa annad vabaks, jätad maha oma koorma ja lähed eluga edasi.
  8. Oluline on mitte luua Karmat, vaid elada Dharmas. Mõtted, sõnad, teod, nad kõik loovad mingit tagajärge ehk Karmat. Karma on kui kodutöö, mis on jäänud tegemata. Õppetund, mis on jäänud õppimata. Dharma on harmoonilise elu seadus, see on elutee üle Karma. Dharma on vaimne spirituaalne elu, kus sa vastutad oma tegude eest kohe ega tekita juurde uut Karmat.
  9. Tea, et kui ignoreerid oma elus mõnd õppetundi, siis tuleb see alati sinu juurde tagasi aga iga kord natuke suuremana ja raskemana, kuni sul lõpuks lihtsalt ei õnnestu sellest mööda vaadata. Seega on oluline õppida õppetund ära kohe kui see sinu ellu saabub. Ära lükka ebameeldivusi “vaiba alla”, tegele nendega kohe.
  10. Vigu ei ole olemas, on vaid õppetükid. Kasvamine ja areng on protsess, mis koosneb kogemuste saamisest ja nendest õppimisest.
  11. Elu pole kunagi igav ega üksluine. Elus on kogu aeg midagi uut õppida, millest huvituda ja kogeda. Õppimine ja arenemine ei lõpe kunagi. Niikaua kuni oled elus, kestab ka areng ja õppimine.
  12. Ole aus iseenda vastu, luba endal tunda tundeid mida sa tunned. Ära ignoreeri oma tundeid ja emotsioone ega suru neid maha. Mahasurutud tunded blokeerivad sinu energia liikumist ja elujõudu. Tegele oma tunnetega-nuta kui vaja, karju kui vaja, tantsi kui vaja ja ära unusta naermist.
  13. Keskendu rohkem oma unistustele. Leia rohkem aega teha neid asju, mis sulle meeldivad, mis sind innustavad, inspireerivad  ja mis teevad sind õnnelikuks.
  14. Kui sa midagi teed, siis tee seda jäägitult, pühendunult ja tõesti kogu hingega, ainult nii võib tulla edu.
  15. Ela oma elu õhinaga, nii et sära su silmadest ei kaoks. Ära jää kunagi istuma pikaks ajaks samasse rutiini, milles sa närtsid. Tunneta kui aeg on küps edasiliikumiseks. Otsi alati uusi väljakutseid, mis su särama löövad.
  16. See, mida sa elus näed, sõltub sellest, mida sa parasjagu otsid. Kõik mida ja kuidas sina maailma ja enda elu näed on peegeldus sellest, mida sa näha tahad. Seega on see kuidas sa maailma näed sinu enda valik.
  17. Lase minna kõigel, mis sind enam ei teeni. Lase minna vanadel mõttemustritel, harjumustel ja inimestel. Nii teed sa ruumi uuele ja paremale oma elus.
  18. Hirm on sinu enda loodud fantaasia. Mine sügavale hirmu sisse ja näe, et millegi kartmine raiskab tegelikult su aega ja piirab su tõelist potensiaali.
  19. Elus juhtuvad sinuga ainult need asjad, milleks sa valmis oled. Sulle “antakse “täpselt niipalju nagu sa kanda jõuad.
  20. Kõigel on mõte ja mitte kui miski ei juhtu sinu elus ilma asjata. Juhuseid pole olemas. Juhtub see, mis juhtuma peab.
  21. Mõista, et sinu elus on olemas suur plaan, kuid arvesta, et sa ei pruugi mõista seda igal sammul. On asju, millest saad aru alles aastate pärast ja näed, et see oli parim, mis sinuga juhtuda sai.
  22. Kõik vastused on sinu sees olemas. Sul tuleb vaid sügavale enda sisse vaadata ja  seda usaldada.
  23. Universumis on olemas vaba tahe. Sa võid alati öelda EI, kui sa tunned, et miski ei ole sinu südames või hinges aksepteeritav. Isegi siis kui sinu ei ütlemine põhjustaks äärmiselt ebamugava olukorra kõigile osapooltele, oled ikkagi sina see kes oma tegude või tegematajätmiste eest päeva lõpuks vastutab.
  24. Sa oled ise oma elu looja. Sul on olemas kõik vajalikud vahendid. See mida sa nendega teed on sinu enda otsustada.
  25. Sa ei saa alati seda mida sa tahad aga kindlasti saad sa alati selle, mida sa tegelikult vajad.
  26. Andmine on saamine. See on isetu südamest tulev teenimine. Osates anda teistele ilma vastuteenet ootamata on tõeline saamine.
  27. Õpi kuulama oma keha. Sinu keha on väga tark, saates sulle märguandeid kui asjad on hästi või halvasti. Keha on sinu hinge kodu, hoolitse selle eest.
  28. Sa oled see mida sööd. Toit on oluline. Sa ei ole prügikast ega saa enda sisse visata ükskõik mida ja ükskõik millal. Söö ainult neid toite, mida su keha on võimeline hästi seedima ja omastama, et olla terve ja vitaalne.
  29. Luba endale regulaarselt puhkust ja lõõgastust. Su keha ei ole robot. Hoia end läbipõlemise eest. Keha saab end laadida, uuendada, tervendada ja noorendada ainult lõdvestunud, puhanud olekus.
  30. Ole teadlik oma sisemisest  väest ja loovast jõust. Igaühes meist on peidus mõõtmatu potensiaal, sinu ülesanne on see üles leida ja seda kasutama õppida.
  31. Usk on võimas jõud kui seda kasutada. Kõik on võimalik kui sa oled võimeline uskuma.
  32. Sa oled see, mida ja kuidas sa endast mõtled. Väärtusta ennast rohkem. Sa oled unikaalne ja kordumatu, sinusuguseid maailmas rohkem ei eksisteeri.
  33. Usalda ennast, isegi kui kõik teised proovivad sind ümber veenda. Käitu alati oma sisetunde järgi, sest ainult sina tead mis just sulle kõige parem on.
  34. Armasta iseennast. Armastades iseennast oled võimeline armastama ka teisi ja teised on võimelised armastama sind. Saa iseenda parimaks sõbraks, õpi armastama iseenda seltskonda. Sa oled ilus, sa oled hea, sa oled tubli, sa oled imeline ja oluline. Maailm vajab sind täpselt sellisena nagu sa oled. Sa oled justkui üks oluline mutter suures kellamehanismis.
  35. Ole tänulik selle eest, et sa oled olemas, et sa oled sina. Ole tänulik elu eest, ole tänulik valu eest, ole tänulik hetke eest, ole tänulik selle eest mis sul on ja inimeste eest kes su elus on ning kõikide võimaluste ja kogemuste  eest oma imelises elus.