Pakkide jagamisel olid kõik pidulikult koos ja elevil. Mina seejuures ka, kuna meeldib kinke saada. Kink oli visatud minu riidekappi, mitte loosikotti. Kingi avamisel ma lihtsalt ei suutnud oma silmi uskuda: hädise ja kasutatud kinkekoti sisse oli topitud seebivabriku seep ja 3 küünalt(mitte need ilusad ja kaunid, vaid vastikult haisvad ja kõige odavamad, mis isegi ei põlenud). Et nagu Seebivabriku ülejäägid… Kui kolleegid mu kingitust nägid, tulid nad mind patsutama ja kallistama ja häid sõnu ütlema, sest olikord oli lausa koomiline. 200 krooni eest rõvedaid seepe ja küünlaid. Halloo! Inimene, kes mulle paki tegi, oli viimast päeva tööl ja lihtsalt mõtleski nii suvalt midagi sinna visata.

Algul olin ma väga pettunud ja mõtlesin, et miks mina küll sellise loosipaki tegija endale sain, aga hiljem tundus see isegi naljakas. 20 minutit hiljem tegi üks armas uksehoidja mulle kingituse, kuna ma olevat tema lemmik — tegin siis lahti ja oh üllatust, küünlad jälle! Seekord aga ilusad ja kenasti pakendatud.

Jõululaupäeval maale koju sõites rääkisin vennale oma kingist ja “küünalde vihkamisest”. Vend jooksis kiiresti autosse. Ei saanud aru, mis tal hakkas. Hiljem jõulupakke jagades irvitas vend ja ütles: “Sulle on kaks pakki. Tee enne see esimene lahti”.
Ahhoi — pakis olid küünlad (ilusad, aga et jälle küünlad… ) ja terve seltskond naeris, sest nad teadsid mu juhtumistest.
Siis ta ütles, et tee nüüd teine pakk lahti: pakis oli Martini Rosso ja suur sokolaad. Selle pärast ta jooksiski autosse, et helistada vanematele, et nad mulle uue kingi ostaks.

Kirjuta meile, milline on olnud sinu elu kõige halvem kingitus ja võita hoopis mõnusam kingitus The Body Shopilt!

LOE KA: