1. Salasahtel puuhalu sees

Kui sul on ahjuküttega korter või maja, siis on väga kaval uuristada puuhalu sisse salasahtel. Vaevalt et varas su küttepuid ükshaaval läbi uurima hakkab. Vaata ainult, et sa ise oma “pensionikindlustust” põlema ei pane!

2. Dekoratiivpadi

See on natuke vähem vargakindel paik kui puuhalg, aga see-eest on padja sisse peidukat teha palju lihtsam.

3. Läbipaistmatu pudel

Või läbipaistmatu purk. Osade spordijookide pudelid on läbipaistmatud, on olemas läbipaistmatuid majoneesipurke — võimalusi on palju, tuleb vaid poes selle pilguga ringi vaadata. Asi tuleb ära süüa-juua ja siis natuke käsitööd teha, et see “rahapada” tunduks käes õige raskusega. Hoida tasub külmkapis.

4. Hambaniidi karp

Keegi, isegi mitte varas, ei hakka su hambaniiditopsi lammutama, et vaadata, kas järsku niidirulli all paari sajaeurost pole.

5. Kasutatud mähe

See nipp toimib eriti hästi rannas — pane oma väärtesemed (puhta) mähkme sisse ja keera see kokku nii, nagu kasutatud mähkmed keeratakse. Nüüd mine rahulikult ujuma, keegi ei hakka potentsiaalselt kakast mähet lahti kiskuma.

6. Hügieenisidemete pakk

Suurem osa vargaid on meessoost (vabandust üldistamise pärast, aga nii statistika ütleb) ja nagu me teame, hoiavad mehed naiste menstruatsioonitarvetest alati nii kaugele kui võimalik. Seda nippi tasub kasutada ka reisil.

Allikas: She Knows