Karli on nüüd 43aastane naine, kelle vaimne areng on võrdväärne algklassilapsega. Ta kogub nukke ja käekotte, värvib suure innuga oma Hello Kitty värviraamatut ja kogub kleepse. Karli tervis sai kahjustada juba looteeas, mil tema ema napsutamine lapsele alkohoolse fetopaatia põhjustas.

Alkohoolne fetopaatia on loote kahjustus, mis on tingitud ema rasedusaegsest alkoholi tarbimisest. Sündroomi iseloomustavad kolm põhikomponenti: kasvupeetus, häired emotsionaalses ja kehalises arengus ehk psühhomotoorses arengus ning välised stigmad ehk tunnused.
Kasvupeetus on sümmeetriline ehk haarab pikkust, kehakaalu ja peaümbermõõtu. Juba looteeas saadud kahjustust ei ole võimalik ravida (Inimene.ee)

Olles ise keskealine naine, ei oma Karli sellist eneseteadlikkust ja iseseisvust, mida enamik meist iseenesest mõistetavana võtavad. Ta ei saa aru vihjetest, teda on kerge manipuleerida ja ta ei oska ohtlikku käitumist mõista. Talle meeldib kanda kauneid riideid, kuid ta ei suuda meeles pidada seda, et hommikuti ja õhtuti tuleks hambaid pesta.

Karli ema tunneb siiani oma tegude pärast suurt süüd: "Ma armastan oma tütart, ta on süütu laps. Kuid ei möödu päevagi, mil ma ei mõtleks, et mis oleks, kui alkohol ei oleks olnud üks mu elu osa.. See murrab mu südame."