Kus ma siis veel oma laste pilte näitan kui mitte Facebookis? Olen oma laste üle piiritult uhke ning mul ei ole eriti palju võimalusi neid näidata ja nendega uhkustada! Igale emale on ju oma lapsed kõige armsamad ja kallimad ning iga värske ema tahab oma saavutustega natukene eputada. Miks ometi ei või ma teha sinna galeriisid oma laste esimestest hammastest ja sammudest? Mul on palju sugulasi ja sõbrannasid, kes teavad, kui suurt rõõmu need pisikesed edusammud vanematele valmistavad ning ei ole kadedad ega vihased, kui õnnelikud emmed oma rõõmu ka teistega jagavad. Meil on sugulasi ja tuttavaid, kes elavad Eesti teises otsas või hoopis teises maailma otsas ning on väga tänulikud, kui vähemalt Facebooki kaudu mu laste kasvamisest osa saavad.
Kes ei taha, ärgu vaadaku, ka see võimalus on ju Facebookis olemas! Miks peab lappama läbi kõik titepildid ning pärast ohkima, et nii nõme, milleks neid vaja on, kes neid vaatab?! Ära vaata!

Auhinnamängudest. Olen Facebookist võitnud uued kingad, õhtusöögi, karastusjooke, kino- ja kontserdipiletid, raamatu ja ehted. Kui arvestama hakata, teevad need kokku päris kena kokkuhoiu ja muidugi on alati suur rõõm midagi võita. Ma jagan auhinnamänge ka edaspidi ja kellele ei meeldi — palun väga, kustutage mind, ma ei hoia teid vägisi oma sõbralistis kinni.

Samuti meeldib mulle aeg-ajalt postitada põnevaid mõtteterasid, mida kusagilt lugenud olen, jagada naljakaid või lihtsalt ilusaid pilte ja muusikat. Väga põnev on teiste vaadatud fotosid uurida, uute ja huvitavate muusikapaladega tutvust teha või nutikaid ja mõtlemapanevaid mõtteid lugeda. Mulle tundub täitsa uskumatuna, et ka seda patuks peetakse — milleks siis Facebook üldse on, kui seal mitte midagi postitada ega jagada ei tohi?

Kui teil on Facebookis konto, siis võiksite siiski olla natuke tolerantsemad ja rahumeelsemad. Kui teie ei viitsi seal oma sõpradega suhelda ja nende huvidele ja tegemistele kaasa elada, on see teie probleem. Mina jagan rõõmuga auhinnamänge ja teen oma lastest galeriisid edasi, ärge vaadake, kui ei meeldi ja ärge virisege kah!