Raseerimine
Oot-oot, kas see on tõesti žilett, mida sa kougid šampooni varjus kotist välja? Pane see kohe tagasi. Põhjuseta pole seintele kinnitatud suured sildid, millel keelatakse end raseerida, mett kasutada või … Vahet pole. Loe silte!

Enda katsumine
Olgu, sa lähed higisesse ja pimedasse sauna ja usud, et keegi ei näe, mida sa teed. Tõesti, miks üldse peaks keegi sul silma peal hoidma? Paratamatult oled sa siiski avalikus kohas, mis tähendab, et sa pead teistega arvestama. Seega – isegi, kui sul intiimpiirkond sügeleb või vastupidi, sa tunned end ääretult lõõgastunult, ära palun katsu või kratsi end ennastunustavalt. See on kõrvaltvaatajale kergelt öeldes piinlik (või rõve).

Teineteise „avastamine“
Päris lahe on võtta koos kallimaga massaaži. Või hoopis veeskeskuse basseinis mõnuleda. Ja kindlasti tahaks armsamaga jagada veidi hellusi. Kuid lepime kokku, et paari kauni sõna või musiga võiks asi ka piirduda. Hoiduge amelemisest või, khm, seksuaalvahekorda astumisest. Mis sellest, et kedagi teist ruumis pole ja massaaž tegi enesetunde nii-nii heaks.

Enne hooldust napsutamine
Puhkus, miks mitte kostitada end paari kokteiliga? See on algusest peale rumal mõte. Kujuta ette olukorda – sa oled maksnud massaaži või näohoolduse eest vähemalt viiskümmend eurot, ilmud aga purjuspäi kohale. Ja sel hetkel, kui sinuga imesid hakatakse korda saatma, vajub silm kinni ja ärkad täpselt siis, kui kõik on läbi. Tulemus? Sul on kergekujuline pohmell ja rahakotist on puudu korralik summa, mille oled välja käinud asja eest, millest sekunditki ei mäleta.

Uute sõprade otsimine
Lihtne ja loogiline reegel, mille võiksid tuleviku tarbeks meelde jätta: kui sa üritad saunas või mullivannis kellegagi juttu teha, tundub talle, et lööd külge. Seega aga katsu olla sõbralik, pigem vaiki või mõtiskle omaette.

Allikas: Tatler