1. Johannes Ahun, purjetamine

Foto: Ilmar Saabas
Foto: Ilmar Saabas

See noormees purjetas meie südameisse päeval, mil avasime Anne & Stiili ajakirja ning leidsime sealt ees selle alasti iluduse. Aga ega tal riietegagi häda ole, te vaadake vaid nendesse nunnudesse silmadesse — neisse võiks ju suisa ära uppuda. Loodame siiski, et Johannes ise püsib olümpia ajal vee peal.

2. Rasmus Mägi, kergejõustik


Foto: Ilmar Saabas

20aastane Rasmus sõidab olümpiale esimest korda ja sellisele meelale poisile hoiavad kindlasti pöidlaid ka kõik vanaemad. No on ju poiss, keda igal neiul oleks uhke oma vanematele tutvustada! Rasmus astub üles 400m tõkkejooksus ja kui ka mõni tõke peaks maha pudenema, Rasmus, ära muretse! Eesti tüdrukute südameisse jooksmisel ei ole sul ees küll ainsatki tõket!

3. Marek Niit, kergejõustik

Foto: Ilmar Saabas

Jookse siia, Marek! See lokiline mees võistleb 200m ja 100m jooksus, kusjuures 200m finaali päeval, 9. augustil on Marekil sünnipäev, nii et võime julgelt talle kaasa elades tordi kallal maiustada. Olge nüüd ausad — kes teist ei tahaks neid lokke sasida?

4. Rene Mandri, jalgrattasport

Foto: Taavi Arus

Rene võistleb grupisõidus 28. juulil ehk siis juba sel laupäeval! Meie hoiame sellele ausa näoga kompule pöialt ja tuletame Renele meelde, et lisaks olümpial väntamisele oleks väga romantiline ka naine Nõmme metsade vahele jalgrattaga tiirutama viia. Aga mitte liiga kiiresti, meie südamed puperdavad juba niigi!

5. Allar Raja, sõudmine

Foto: Rauno Volmar

Allar hakkab olümpial hoogsalt sõudma ja ausõna, naised — aerutamine pole veel kunagi varem nii põnev tundunud! 28. juunil on temaga samas paadis veel kolm seksikat meest, nii et hoidke silmad lahti! Kas ei meenuta ta õige pisut ka südametemurdja Märt Avandit?

6. Heiki Nabi, maadlus


Foto: Tanel Meos

Me lisasime pildi Heikist koos ta imeilusa naisperega, sest kas pole mitte hea isa ja abikaasa see kõige seksikam mees? Heiki on tõeline mõmm ja sellise maadleja kõrval võib iga naine end turvaliselt tunda. Võime 6. augustil Kreeka-Rooma maadluse ajal ahnelt teleekraani jälgida, kuid hoidkem end tagasi — see mees on juba Egle saak!

7. Risto Mätas, kergejõustik

Foto: Päevaleht/Pressifoto

Risto, su oda on kui nool, mille Cupido meie südametesse saatis! 8. augustil oda viskama mineval Ristol on vastupandamatud heledad silmad ja juuksed ja see jõud, millega ta odasid taevasse lennutab… Ka meil on siis tunne, justkui lendaks me oda kombel taevakaare all. Vaadates seda pilti, Risto… Meile meeldiks rohkem, kui sa põlvitaksid ühel põlvel… ja sõrmusega… meie ees.

8. Mikk Pahapill, kergejõustik


Foto: Arno Mikkor

Mikk on kümnevõistleja, mis tähendab, et ta suudab kõike: joosta, hüpata, tõugata, heita… Nii kuldsete käte ja jalgadega mees kuluks ära igale naisele, sest vahel me ju lihtsalt vajame, et oleks keegi, kellele kindlalt toetuda. Mikk on kindlasti selline mees! Muide, tal oli nädala eest sünnipäev, nii et palju õnne Mikk… aga miks sa meid sünnipäevale ei kutsunud?

9. Andrei Jämsä, sõudmine

See nunnude kutsikasilmadega mees nägi ilmavalgust sõbrapäeval — mis saaks olla veel romantilisem? Kindlasti on ta väga hooliv ja tähelepanelik noormees. Kui meil vaid õnnestuks ta enda võrku püüda, aga ta sõuab ju pidevalt eest ära...

10. Kaspar Taimsoo, sõudmine

Foto: Tanel Meos

Ja veel üks sõudja! Mehel, kellel on Facebookis enam kui 1100 sõpra, on kindlasti palju austajaid, kuid me ei lase end sellest heidutada ja oleme lihtsalt ühed neist. Aga kuidas nii tegusat meest küll kinni hoida? Ka armusuhted paistavad ta Facebooki profiilil pisut keerulised olevat…