Brad Pitt
Bradil ja Angelinal on kodus terve laste armee ja pole kahtlustki, et see kasvab veelgi… Olgu sellega kuidas on, Brad on siiski üks ilusamaid inimesi, keda enda laste isaks tahta.

Matthew McConaughey
See vastupandamatu mees ootab oma naisega hetkel kolmandat last ja esimese kahe järgi vaadates võib öelda, et ka perekonna viies liige kannab parimaid võimalikke geene.

Orlando Bloom
Orlando ise on öelnud, et isadus on teda seksikamaks muutnud. Me nõustume sada protsenti!

Johnny Depp
Teed laste ema Vanessaga läksid küll lahku, kuid sellest pikaajalisest suhtest jäid alles poeg ja tütar, kes on justkui isa suust kukkunud ja seda kõige paremas mõttes…

Neil Patrick Harris
Nendel kaksikutel on lausa kaks kuuma issit — Neil ja tema partner David said tütre ja poja isadeks 2010. aastal ja on näha, et nad armastavad oma lapsi rohkem kui midagi muud siin ilmas.

Will Smith
Üks ilusamaid ja andekamaid perekondi Hollywoodis. Poeg näitleb, tütar laulab ja mõlemad lapsed on pärinud ideaalse geenikombo oma kummaltki andekalt vanemalt. Aplaus!

Christian Bale
Kui paljud lapsed saavad öelda: “Minu issi on Batman?” Igatahes saab seda teha Christiani tütar Emmeline.

David Beckham
Kolm printsi ja üks väike printsess. Iga isa võiks sellise “saagi” üle uhkust tunda. Suurbritanniat ootab ees terve posu häid geene.

Matt Damon
Matt Damonil on kolm tütart ja me usume, et ehkki Matt on tuntud külalltki karmide filmirollide poolest, murravad tema tütrekesed koduseinte vahel sellest karmist kestast läbi ja saavad tunda isa pehmet ja sooja südant.

Ben Affleck
Beni ja tema abikaasa Jennifer Garneri kahele ilusale tütrele sündis käesoleva aasta alguses ka pisike vend. Nii ilusad inimesed nagu Ben ja Jen peavadki inimesi juurde tootma!

Patrick Dempsey
Ahh, McDreamy! Tal on tütar ja väikesed kaksikud — kui need pojad pärivad kasvõi väikese protsendi oma isa välimusest, on maailma naistel probleem…

Mark Wahlberg
Nelja lapse kasvatamine ei ole just kergeim töö maamunal, kuid vaadates Marki ja tema kaunist abikaasat, tundub see imelihtne.

Chris Martin
Coldplay staar kirjutas oma väiksele tütrele Apple’ile isegi laulu “I Am Your Baby’s Daddy”.

Ewan McGregor
Juba tükk aega tagasi “Moulin Rouge’is” meie südamed sulatanud Ewanil on kolm imeilusat tütart.

Matthew Fox
Seriaalist “Lost” tuntuks saanud mehe kodus kasvab tütar Kylie ja poeg Byron — kuuldavasti eelistab ta lastega kodus olemist punasele vaibale ilmumisele. Kas pole mitte armas?

Allikas: allwomenstalk.com