Pealtnäha tundus kõigile, et Jessica elas oma unistuste elu — karjääriredelil tõusev Hollywoodi näitlejanna, kes pidutses koos Hugh Hefneriga Playboy häärberis. “Kolisin 19aastaselt Los Angeles’i. Tegin modellitööd ja näitlesin ja viibisin hästi palju Playboy häärberis. Sel hetkel arvasingi, et elan oma unistuste elu,” tunnistas Jessica ka ise.

Kuid Jessica minevikus oli ka üks tumedam hetk, mis tõi temas esile ärevushood ja tohutu piinlikkustunde — tema lapsehoidja oli teda lapsepõlves seksuaalselt kuritarvitanud ja tema hinge oli selle tagajärjel jäänud tühjus.

Jessica otsustas seda tühjust alkoholi, armastuse ja toiduga täitma halata. Alkohol tekitas temas hea tunde ja aitas tal juhtunut unustada. “Ma olin “kapi” jooja (vahel sõna otseses mõttes) juba päris algusest peale, ma vaevu jõin avalikus kohas või pidudel, tegin seda pigem salaja,” selgitas ta. “Alkohol oli minu jaoks maagiline ravim, ainus asi, mis suutis minu sees peituvat ärevust, paanikahooge ja häbi tagasi hoida.”

Jessica oli 26aastane, kui jõi ta 24 tundi päevas viina. “Ma vajusin õhtuti magama ja ärkasin paanikaga, värisedes, mistõttu hoidsingi viinapudelit oma voodi kõrval, et saaksin seda kohe juua, kui magasin kogemata liiga kaua ja mul tekkisid võõrutusnähud,” rääkis naine. “Ma oksendasin regulaarselt verd. Mu elu oli muutunud elavaks põrguks. Sel hetkel teadsin, et ma ei saa enam kaua nii jätkata või ma suren ära, aga samas teadsin ka, et suren, kui proovin sellest omal käel loobuda.”

Jessica oli loonud endale ise vangla: “Keegi mu elus ei teadnud, kui halb olukord tegelikult on ja ma kartsin sellest ausalt rääkida, mistõttu hoidsin seda väga pikalt veel saladuses.”

Ühel hetkel avastas Jessica, et ta on kodutu, elab võõra inimese pööningul ja oksendab ikka veel regulaarselt verd. Ühel päeval, kui ta oli omadega täiesti läbi, komistas ta trepil ja kukkus üle käsipuu pea peale, mille tagajärjel tekkis ajuverejooks. “Vaikselt muutus pool mu keha tundetuks, nägu vajus ära ja kõnevõime muutus arusaamatuks,” meenutab ta hetke, mis viis ta haiglasse, kus ta kehale tehti detox, et alkoholist vabaneda ja vajalik operatsioon läbi viia.

Peale operatsioonist taastumist, leidis Jessica end taas sõbra kodu põrandalt alkoholi joomast. “Lamasin ta põrandal ja jõin end peaaegu surnuks. Ma ei suutnud isegi tualetti minna, sest olin liiga nõrk, mistõttu ma urineerisin ja roojasin end selles ühes kohas kuu aega järjest täis,” avaldas Jessica sõltuvusega kaasnenud karmi reaalsuse. “Uriinis peituv hape hävitas mu puusade ja vaagnaluu ümber olevat nahka, mis lõppes nahamädapõletikuga.”

Jessica teadis, et ta on suremas, mistõttu otsustas ta lõpuks helistada oma eksile ja paluda abi. Naise õnneks mees tuligi järgmisel hommikul koos kiirabiga kohale. Selleks hetkeks olid ta organid juba kahjustunud ja ta pidi viibima kuu aega haiglas, kuni ta oli taas piisavalt tugev, et vanematega koos koju minna.

Just siis otsustas Jessica ka oma elu muuta. “Mul läks kaua aega, et füüsiliselt taastuda, mis oli minu arust õnnistus. Mälestus tekkinud valust jäi minuga ja ma ei tahtnud enam naasta sinna, kus ma olin. Ma olin nii tänulik, et olin taas terve,” tunnistas ta.

Peale üheksa erineva taastusravikeskuse külastamist ja raskuste ületamist on Jessica olnud viis aastat järjest kaine, ta on terve ja hindab oma elu rohkem kui kunagi varem. Täna töötab ta selle nimel, et aidata ka teisi sarnase probleemiga võitlevaid inimesi. Detsembris saab Jessica ka esimest korda ise emaks.

“Ma pole oma mineviku üle uhke, tegelikult on mul hoopis häbi,” möönas ta. “Iga päev kolivad noored tüdrukud LAsse, lootes elada glamuurset Hollywoodi elu, mõeldes, et nad on seal õnnelikumad, rahulolevamad ja suudavad saada edukaks. Paraku on reaalsus see, et Hollywood on täis spirituaalselt näljaseid, ebakindlaid ja end kaotanud inimesi.”

Allikas: The Sun