Meie suureks üllatuseks on Ashton Kutcher seekord viimasel kohal ja palavalt armastatud George Clooney on 93. kohal, kuid mida kõrgemale me galeriiga jõuame, seda rohkem tuleb tunnistada — kui peale tuleb niivõrd palju häid palasid, siis peavadki vanad lemmikud neile ruumi tegema. Nii on jäänud viimase 25 sekka ka Leonardo DiCaprio (86.), Josh Duhamel (76.) ja James Franco (75.).

Eesti naiste suur lemmik Mika on 74. kohal ja hiljuti oma tagumist otsa kogu maailmale näidanud Prints Harry 70ndal. Kunagi pidevalt maailma seksikaimaks meheks peetud Brad Pitt, tuleb tõdeda, on pisut vanemaks jäänud ning tema leiame me alles numbri 61 alt. Imekaunis David Beckham suudab end endiselt hoida igasuguste tabelite esipooles — sedakorda on mees vapralt türginud 46. kohale.

Üllatavalt palju leiame me sellest tabelist noori varajastes 20ndates või koguni alla selle noormehi, kelle peal küpsete naiste pilgud väga kauaks pidama ei jää. Seega on meil ainult hea meel, et näiteks Christian Bale on noorte bändikuttide kõrval tõusnud 18. kohale, Ryan Gosling 17. kohale ja Robert Downey Jr lausa esikümnesse, kuuendale positsioonile!

Kes vallutasid esikolme? Loomulikult on kolmandal kohal Johnny Depp, siin pole mingit küsimust. See, kuidas 2. kohal olev näitleja Tom Hiddleston ja võidukas vampiiripoiss Robert Pattionson temast ette jõudsid, jääb meile küsimuseks. Või noh, olgem ausad — Pattinson on ju tegelikult üpris nunnu ja see murtud süda teeb ta meie silmis veelgi armsamaks!