„Julgustan naisi olema aktiivsem ja võtma riske. See tähendab vastutamist ja ohtu sattuda avaliku kriitika osaliseks, kuid rõõm tegutsemisest alal, mida armastad ja oskad, on märksa suurem. Edu tähendab olla julge,” sõnas Katri Raik. Ja lisas: “Eesti on väike riik ja juba sellepärast oleme me kõik üksteisele väärtuslikud ja asendamatud. Kui ühiskonnas on pinged, siis astuge pool sammu teisele inimesele vastu,”.

Katri Raik on Ida-Virumaa haridus- ja kultuurielu edendaja, üle-eestilise tähtsusega suurepärase õpetajakoolituskeskuse — Narva kolledži — väljakujundaja, pühendunud eri rahvuste lõimumisele, mida peab osalt ka oma elutööks.

Darja Saar on kogenud visionäär ja juht. Ta on silmapaistev ja võimekas noor naine, kes on oma südameasjaks võtnud noorte ettevõtlikkuse ja ettevõtluse arendamise ja toetamise Eestis. Selle eesmärgi saavutamiseks sai loodud 2010 aastal Eesti Energia toel SA ENTRUM, mis on koolinoorte ettevõtlikkusideede konkurss ja arenguprogramm. Lisaks on tänane auhinna saaja tegelenud iluvõimlemisega. Ta on kuulunud nii Eesti kui ka Kasahstani koondisesse. Just iluvõimlemine andis noorele naisele vajaliku enesekindluse, et käivitada nüüdseks ka Euroopas tunnustust pälvinud ettevõte. BPW Estonia kuulub rahvusvahelisse äri- ja ametinaiste organisatsiooni BPW International — Business and Professional Women International, mis on ainuke naiste majanduslike õiguste eest seisev organisatsioon maailmas.